Praznično obdarovanje na blogu Z ljubeznijo, Mama. (zaključeno)

Home / Uncategorized / Praznično obdarovanje na blogu Z ljubeznijo, Mama. (zaključeno)

Zelo sem vesela, da sem se v tem prazničnem decembru spoprijateljila s podjetjem Nivea in vam pripravila praznično nagradno igro v kateri bomo podarili kar šest paketkov, ki nam jih je prijazno poslala NIVEA. Paketek vsebuje mehko igračko, ki je hkrati tudi ropotuljica in je primerna za oba spola, nežne mini čistilne robčke Soft&Cream ter mini otroški šampon in kopel.

Nivea je za vas pripravila tudi nekaj koristnih nasvetov za kopanje.

Korak za korakom: Kako okopati dojenčka?

  1. Umijte otrokove oči in usta. Otroka previdno slecite. Nato s krpico za umivanje, ki ste jo zmočili s čisto vodo, nežno očistite predel okrog oči in ust.

  2. Otroka položite v kad. Ko otroka dajete v kad, ga trdno držite z obema rokama, kot prikazuje slika. Z zapestjem leve roke podprite otrokovo glavico, s palcem in kazalcem pa nežno držite njegovo roko pod ramo. Z desno roko lahko otroka po potrebi nežno umijete s krpico za umivanje.

  3. Pljuskanje vode. Ko je otrok obdan s toplo vodo, ga to spominja na mamino maternico. Če otrok uživa v kopanju, mu pustite, da se zabava s premikanjem in pljuskanjem vode.

  4. Otroka dvignite iz kadi. Z eno roko čvrsto primite otroka pod hrbtom in roko. Svojo drugo roko položite pod otrokovo ritko in ga obrnite tako, da vas gleda. Zdaj otroka nežno položite na toplo brisačo.

  5. Otroka obrišite z mehko brisačo. Po kopanju je otrokom všeč, če jih obrišete s še posebej toplo in mehko brisačo. Malčka ovijte v brisačo in nežno osušite kožo, tako da jo popivnate in je ne drgnete. Pazite, da dobro osušite vse kožne gube.

  6. Dodatna nega. Najboljši čas za vlaženje kože po kopanju je, ko je otrokova koža še malo vlažna. Na dlan nanesite malo otroškega olja in ga nežno vtrite v otrokovo kožo.

Več si lahko preberete TUKAJ in v drugih strokovnih člankih na Niveinem Baby Modul-u. Upam, da vam nasveti koristijo.


Nagradna igra je zaključena. Paketek Nivea bo prejelo 6 srečnic. Izžrebanke boste obveščene po e-pošti, nagrado pa boste prejele v nekaj dneh.

Srečne nagrajenke so:

  1. Monika Terglavčnik,
  2. Janja Tepeh,
  3. Patricia Kosi,
  4. Petra Križan,
  5. Valerija Georgijev,
  6. Neda Rosič Novak.

Iskrene čestitke!

Hvala podjetju Nivea za to krasno decembrsko sodelovanje!

Z ljubeznijo, Mama.

X