Moj Nosečkin dnevnik: 25. teden

Home / Uncategorized / Moj Nosečkin dnevnik: 25. teden

Za mano je lep in sproščen teden. Zelo se že veselim tega pustnega in podaljšanega vikenda, ker sta otroka zelo rada našemljena in tudi druge maškare z veseljem opazujeta. Letos se bom našemila v Pika Nogavičko. Kaj pa boste druge nosečke? Kakšna zanimiva ideja, ki vključuje trebušček?

Morda se na sliki tako ne opazi, ampak meni se zdi moj trebuh res že ogromen in me že malo skrbi kakšna bom zadnje tedne. Še malo več kot tri mesece in se nam pridruži naša štručka. <3 Uživam v nosečnosti, pridno zapisujem v Nosečkin dnevnik ter se že zelo veselim tretjega otročka.


25. TEDEN

Teža: 54,5 kg.

Obseg trebuha: 89 cm.

Kako se počutiš? Počutim se dobro. Malo me začenja peči zgaga po določeni hrani, ampak zaenkrat še nič hujšega.

Nosečniška hrepenenja: Ta teden se imela obdobje, ko bi lahko v nedogled jedla francoske rogljičke s čokolado. Sem si kupila eno vrečko zamrznjenih in si jih resnično privoščila ob vsaki kavi, tako da me je zdaj malo minilo. So pa zdaj na sporedu pustni krofi, ampak mi ne pašejo tako zelo.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Ta teden je brce prvič konkretno začutila tudi Zara, čeprav ji to ni pomenilo nič posebnega (je pa zato meni). Se pa dojenčka zelo veseli in se večkrat spomni tudi na svojega drugega bratca, tako da me je zelo pozitivo presenetila. Tudi Aljaž ima vsaki dan kakšno posrečeno izjavo s katero nas zabava.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Nič ni bilo posebno težko.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Ta teden si bom zapomnila po tem, da sem si prvič v tej nosečnosti privoščila masažo za nosečnice in se pustila malo razvajati. Sem že pozabila kako je luštno, ko si vzames čas samo zase in se sproščaš. Saj se sproščamo tudi na telovadbi (po novem hodim še na jogo, juhu) in občasno se mi uspe tudi doma, ampak takšen dan na off je res čisto nekaj drugega. Pa seveda, da ne pozabim na to, da smo prepleskali otroško sobico in da zdaj urejamo samo še dekoracijo… Tisti dan sta bila otroka na počitnicah pri babici, zato sva z možem večer izkoristila za dobro večerjo in kino. Tudi to je bilo luštno in nepozabno. Nazadnje sva bila v kinu, ko sem bila noseča z Zaro, hihi. Očitno je bil en tak teden za sproščanje in uživanje. Se nič ne branim.

Z ljubeznijo, Mama.

X