Moj Nosečkin dnevnik: 29. teden

Home / Uncategorized / Moj Nosečkin dnevnik: 29. teden

Danes, ko izpolnjujem Nosečkin dnevnik, sem že na začetku 30. tedna. Na to me prijazno opozarjata moj velik trebuh in opomnik med elektronsko pošto, ki me spominja na približajoče nosečniško fotografiranje pri Ujeti trenutek. Ujeti trenutek sta mož in žena, Jure in Pika, ki sta specializirana za fotografiranje novorojenčkov in njuno delo zares občudujem. Njun oglas (s posebno ugodnostjo, ne pozabite!) se je znašel tudi v Nosečkinem dnevniku in vsakič, ko ga izpolnjujem ter listam se ustavim pri prekrasni fotografiji novorojenčka, ki me spomni na lepe trenutke, ki me še čakajo. Ja, smo že skoraj pri koncu in čaka nas še ogromno lepega, najlepše pa bo zagotovo rojstvo našega fantka.


29. TEDEN

Teža: 56 kg.

Obseg trebuha: 95 cm.

Kako se počutiš? Počutim se bolje. Prehlad me je v zadnjih parih dneh dokončno zapustil in počutje se vrača na normalno. Tudi energije imam več in končno sem lahko spet normalno aktivna. Upam, da je to bil zadnji takšen padec odpornosti pred porodom.

Nosečniška hrepenenja: Nimam posebnih hrepenenj. Zaradi polnega nosu sem zadnja dva tedna zelo težko jedla in si zato tudi nisem privoščila nič posebnega. Tu in tam sem si privoščila kakšen košček čokolade, za dušo.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Najlepše je bilo to, da sem v otroški sobici, kljub slabemu počutju, dokončala še nekaj stvari, ki sem ji želela. Oprala sem tudi posteljnino za novorojenčka, kmalu pa se bom lotila tudi pranja in likanja ostalih stvari. Čaka me še nekaj poslovnih projektov, ki se jih zelo veselim, a mi bodo vzeli tudi veliko časa, zato ne bi rada predolgo odlašala s pripravami na novorojenčka. Dokler se počutim dobro in sem v formi, bom to izkoristila in postorila čimveč.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Najtežje je bilo to, da se je tudi Zara malo prehladila in bila par dni doma z menoj, ko sem tudi sama šele prihajala k sebi, ampak sva preživeli in zdaj se obe dobro počutiva.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Ta teden si bom zapomnila predvsem po tem, da sem počivala več kot običajno, čeprav mi je po drugi strani uspelo dokončati stvari, ki sem jih načrtovala že dlje časa. Vsekakor sem takšno delno pavzo potrebovala in zagotovo je tudi otroček v trebuščku to občutil.

Z ljubeznijo, Mama.


Na fotografijah (med nakupovanjem, hihi) nosim materinsko oz. nosečniško obleko iz spletne trgovine Asos, kavbojsko jaknico Next, debelejše nogavice iz Primarka (ki so zeloooo udobne, čeprav niso namenjene nosečnicam, mislim da so 300 DEN) in čevlje Nike Airmax. Ura je Michael Kors.

X