Moj Nosečkin dnevnik: 33. teden

Moj Nosečkin dnevnik: 33. teden

Čaka me sladko-grenko odštevanje zadnjih tednov nosečnosti in kar ne morem verjeti, da se končuje še eno prekrasno obdobje mojega življenja. Resnično se že veselim novega življenja in vsega, kar nam bo to malo bitje prineslo na svet, ampak ločitev od trebuščka je zame vseeno težka. Ko listam zdaj že skoraj poln Nosečkin dnevnik in opazujem svoje fotografije s čisto majhnim trebuščkom (takrat se mi je seveda zdel ogromen), se mi zdi neverjetno kako hitro je minilo. Vesela sem, da imam tokrat vse zabeležno in shranjeno na enem mestu in da se bom lahko tega obdobja še dolgo spominjala in spomine nanj delila tudi s svojimi otroci. Žensko telo je resnično izjemno in zmore neverjetne stvari!

Mimogrede naj napišem še to, da so Nosečkini dnevniki, zraven trgovine Smile concept store in Popek, zdaj na voljo še v trgovinici Mestne hiše Brežice. Hvala vsem, ki podpirate moj projekt in tudi tistim, ki ste že izpolnili anketo o zadovoljstvu z našim dnevnikom za nosečnice. Anketa nam bo pomagala pri načrtovanju ponatisa in morebitnih prihajajočih projektih. Hvala!


33. TEDEN

Teža: 57, 5 kg.

Obseg trebuha: 98 cm.

Kako se počutiš? Počutim se dobro. Naš izlet mi je dal nekaj dodatne energije in motivacije za naprej in veliko gibanja mi je vsekakor koristilo ter prispevalo k boljšemu počutju.

Nosečniška hrepenenja: Na mojem spisku želja se tokrat ni znašlo nič kaj posebnega. V Benetkah sem si z veseljem privoščila kakšen dodaten rogljiček za zajtrk in pa kakšen kos pizze več, tako da je bilo na meniju veliko ogljikovih hidratov, haha. Smo pa zato pojedli manj ob teh velikonočnih praznikih in se po prihodu domov vrnili na bolj zdrav režim, tako da se na kilogramih nič kaj ne pozna.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Najlepši je bil zagotovo naš izlet in vse naše skupne dogodivščine tam ter skupni trenutki. Najlepše je bilo ob večerih, ko smo se vsi stisnili v zakonsko posteljo in sladko zaspali, saj to za nas ni običajna praksa in je bilo luštno naredit izjemo.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Moji hormoni skrbijo za to, da sem rahlo razdražljiva in zato sem še posebej hvaležna, da imam tako potrpežljivega moža, hihi.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Za vedno si bom zapomnila fotografiranje nosečniškega trebuščka pri Ujeti trenutek (komaj čakam vse fotografije) in pa naš podaljšani vikend v Benetkah. Otroka tudi vedno pogosteje sprašujeta, kdaj se bo rodil njun bratec. Ta teden smo pripravili posteljico, oblekli posteljnino in dodali vrtiljak. Sodelovala sta po svojih željah in oba sta navdušena, ko v sobici opazita kaj novega za dojenčka. Zdaj moramo enako narediti še na zibelki (brez skrbi, posteljnino bom pred porodom še enkrat oprala, ampak sobica izgleda veliko lepše, ko je že vse tipi topi; kmalu vam jo pokažem). Vesela sem, da spremembe tako dobro sprejemeta in res se trudim, da bi vse potekalo čimbolj postopoma in nevsiljivo.

Z ljubeznijo, Mama.


Na fotografiji iz Benetek nosim kavbojsko jakno Next, materinsko obleko Asos, debelejše nogavice iz Primarka, nahrbtnik iz Bershke in čevlje Nike Airmax. Sončna očala so Dolce and Gabbana. Tudi Aljaž ima jaknico Next iz lanske kolekcije, trenirko iz Zare in čevlje Addidas. Zara ima na glavici trakec mlade ustvarjalke Nine, ki šiva in ustvarja pod imenom PapermaNina, jaknico Zara, legice Next in čevlje Converse Allstar.

X