Igra, plezanje in aktivne počitnice s sandali Teva

Home / Uncategorized / Igra, plezanje in aktivne počitnice s sandali Teva

Preživljanje prostega časa z majhnimi otroci je vedno zelo aktivno in nikoli dolgočasno. Aljaž in Zara sta zelo živahna, radovedna in polna energije ter vedno pripravljena na nove izzive. Kamorkoli gremo, vedno poiščemo tudi kakšno otroško igrišče, igrala ali plezala. Ob takšni igri se sprostita in zabavata, spoznata kakšne nove prijatelje, hkrati pa je takšna igra pomembna tudi za njun razvoj. Aljaž že od nekdaj zelo rad teka in pleza, Zara pa se trenutno najraje guga na gugalnici ali spušča po toboganu. Čeprav sta bila na morju ves dan aktivna, saj sta se igrala na plaži in plavala v morju, pa še sprehajali smo se veliko, sta se ob večerih z veseljem poigrala še na igralih v kampu. Ob morju, na plaži, smo našli prostor z različnimi plezali, kjer je Aljaž še posebej užival, Zara pa ga je posnemala in vadila plezanje (pri plezalih namenjenih večjim otrok potrebuje še nekoliko pomoči).

Dobro, da smo imeli zraven naše Tevice, ki so jima omogočale, da sta nemoteno raziskovala in se igrala. Sandali Teva so jima nudili ravno pravšnji oprijem na plezalih, da jima ni drselo in da jima je bilo enako udobno, kot če bi bila bosa. Hkrati so zavarovali njune noge na vročem asfaltu in pesku, ki se je čez dan močno segrel. En dan, ko sta se otroka igrala v pesku na plaži, se Aljaž ni želel sezuti, a je kljub temu želel v plitvino, saj je zajemal vodo in jo zlival na pesek. Preden je obut stopil v vodo, se je previdno ustavil in me vprašal: “Mami, a lahko grem s Tevicami v morje?”. Uh, kako je bil vesel, ko sem rekla, da ja. Še Zara si jih je obula in potem sta skupaj čofotala z njimi po plitvini in se igrala. Kasneje smo jih posušili in spet so bile kot nove. Ni lepšega, kot obutev, za katero ne rabiš skrbeti, da bi se uničila ali da bi za otroka predstavljala oviro pri igri. Mi je kar hudo, da se poletje in z njim takšna brezskrbna igra počasi končujeta. Obožujem jesen, a poletje ima poseben čar.

Tudi znotraj kampa je bilo veliko luštnih kotičkov z otroškimi igrali (bili smo na dveh različnih, v naši bližini). Nekaj igral je bilo namenjenih plezanju, nekaj guganju, pa tobogani in zanimivi vrtljivi stolčki ipd.

Na spodnji fotografiji je bilo že dokaj temno, zato je nekoliko slabša in s flešom, a sem enostavno morala fotografirati ta lep trenutek. Zara je bila prepričana, da so ta plezala, ki so med seboj povezovala tobogane, za njo pretežka in da ji plezanje ne bo uspelo, zato ni želela niti poskusiti. Stala sem zraven in ji pritrdili ter ji rekla, da je najbrž res bolje, da ne poskuša, saj je tudi že utrujena in lahko pade. Nekaj minut kasneje je prišel na to igralo Aljaž in k sebi poklical Zaro, da bi se mu pridružila. Tudi njemu je povedala, da je ona še premajhna za to plezalo, a on je ni poslušal. Spodbujal jo je tako dolgo, dokler se mu ni pridružila in jo nato prijazno usmerjal ter ji pomagal, da je plezalo samostojno preplezala: “To nogo daj sem, roke pa sem…”. Pravi veliki brat in priznam, da sem zelo ponosna nanj, ko pokaže to svojo skrbno in ljubečo stran.

Glede na to, da velikokrat želita, da se igram z njima, si bom morala tudi jaz naslednje leto omisliti Tevice (jooooj, naslednje leto bo tudi Jakob osvajal svoje prve korake in jih bom potrebovala, hihi).

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Teva.si, ki je poskrbela, da je bilo naše poletje še posebej udobno in brezskrbno. Hvala! Pokukate lahko tudi k njim na Facebook stran Logos Trend, ki je uvoznik obutve Teva in Ugg za Slovenijo, na Instagramu pa jih najdete pod @tevaslovenija. Tam boste zagotovo našli vse novosti in akcije v povezavi z njihovo ponudbo.

*Mnenje in razmišljanje o izdelku je izključno moje in iskreno ter izraža mojo osebno izkušnjo z njim.

X