Ljubljana in Arboretum Volčji potok s prijatelji

Home / Uncategorized / Ljubljana in Arboretum Volčji potok s prijatelji

Sobotni dan smo preživeli na izletu v Ljubljani in v Arboretumu Volčji potok. V bistvu nismo počeli nič posebnega, a je bil dan kljub temu čudovit. Že večkrat sem omenila, da je jesen moj najljubši letni čas in že samo to, da smo ves dan preživeli na jesenskem soncu, je bilo dovolj. V Ljubljani je ravno potekal 17. srednjeveški dan, zato smo si ogledali del povorke kostumiranih srednjeveških plemičev, dam, vitezov in drugih srednjeveških likov in nastop mečevalcev. Preostali čas smo se sprehajali in na hitro pojedli tudi kosilo ter si privoščili še odlično pito, ki smo jo kupili na stojnici Artmarketa Ljubljana. Poskusili smo tri različne okuse in vsi so nas navdušili, njami.

Zara in Aljaž sta bila navdušena nad vodnjakom, zato smo se k njemu vrnili kar dvakrat. Spodaj je razlog, zakaj je zadnje čase nemogoče posneti normalno družinsko fotografijo, hihi.

Seveda, ni jeseni brez kostanjev, čeprav jih letos še nisem jedla. Mmmmm, ampak bi.

V Arboretumu je bilo krasno, kot vedno, a ni bilo kaj preveč časa za fotografiranje, saj smo klepetali s prijatelji, ki jih vidimo le občasno in je bilo potrebno marsikaj predebatirati. Za naprej in za nazaj. Hvala vam za družbo!

Dan mi bo stal v spominu po dobri hrani in družbi ter širnem travniku, polnem otrok. Otroški smeh je težko pozabiti.

Z ljubeznijo, Mama.


Zara ima na fotografijah oblečeno oblekico in nogavičke iz trgovine Next, Aljaž pa ima majico iz trgovine Primark in hlače iz Zare. Moja jeans srajca je že starejša in mislim, da je iz H&Ma, kavbojke pa so kupljene v spletni trgovini Asos. Vsi trije imamo obute športne copate Converse Allstar v beli barvi. Jakob se je tokrat ujemal z mano in imel oblečeno jeans srajčko iz Nexta. Naš otroški voziček je znamke Stokke Trailz in tudi nahrbtnik, ki ga nosim na fotografiji je znamke Stokke. Gre za previjalno torbo 2v1, ki se lahko nosi kot torba za čez ramo ali kot nahrbtnik, hkrati pa jo lahko obesimo tudi na voziček. Mobile je ročno delo Pika Olivija, Jakobova priponka za dudo pa je tokrat iz spletne trgovine Evitas Shop.

X