Owlie Bowlie za bratce in sestrice!

Owlie Bowlie za bratce in sestrice!

Prejšnji teden sem na Facebook strani zapisala en kratek poziv k podpori slovenskih ustvarjalcev, oblikovalcev, podjetnikov in trgovin. Prihaja čas obdarovanja in vsak izmed nas ima v povezavi s tem svoja prepričanja in navade. Rada verjamem, da smo skromni in to učim tudi otroke, a kljub temu jih rada obdarim, za njih kaj izdelam in tudi sama prejmem darilo. Najraje imam drobne pozornosti in izdelke v katere je vloženo nekaj več truda in strasti in upam, da se to opazi že od nekdaj. Odkar svoje misli, izkušnje in vsakdanje ideje zapisujem na blog, rada objavljam tudi predloge in ideje za nakup daril, igrač in drugih pripomočkov. Te objave niso sponzorirane (zadnji čas je zelo moderno to dejstvo vključiti v svojo objavo, ker kar naenkrat vsi mislijo, da smo blogerji za svoje pisanje plačani; moja želja ni, da bi bilo bloganje vir mojega zaslužka, zato je vsako sodelovanje s podjetji na mojem blogu drugačne narave) in z njimi želim samo opozoriti na uporabne in simpatične izdelke ter zapisati svojo izkušnjo z njimi.

Izdelke Owlie Bowlie vključujem v te objave že od samega začetka in spomnim se Zare brez lask, ki je nosila njihove trakce in potem še špangice (ko ji je končno zrastlo še nekaj več las, hihi). Počaščena sem bila, ko sta me Anja in Martin vprašala, če bi tudi tokrat želela napisati kaj o njunih izdelkih. Seveda. Gre za ročno narejene modne dodatke (mašnice, trakce z mašnicami in po novem še metuljčke), ki so plod družinskega dela in truda. Narejeni so v Sloveniji, z ljubeznijo, in ta koncept mi je zelo blizu. Glavni razlog za to, da pomagam širiti besedo o Owlie Bowlie zgodbi pa je ta, da sem sama pred meseci, ko smo peljali h krstu našega Jakoba, iskala neki dodatek, metuljček, ki bi bil pika na i njihovemu videzu in ki bi jih med seboj povezoval, a ga nisem našla. Všeč mi je, če so moji otroci urejeni, tudi moda mi ni tuja, in rada jih oblečem tako, da se med seboj ujemajo (ja, včasih znam biti že malo nadležna). Takrat sem bila razočarana, ker nisem našla tega, kar sem iskala, danes pa sem navdušena in doma imamo ujemajoča metuljčka in špangice. Četudi takrat ni izpadlo, kot sem želela, bomo urejeni v tem prazničnem času, hkrati pa smo podprli slovenski izdelek, ki je vrhunski in si to definitivno zasluži. Na voljo je veliko različnih kombinacij špangic, različnih trakcev in tudi dve različni vrsti metuljčkov z različnimi barvnimi kombinacijami. Jaz sem izbrala lesen metuljček s srebrnim dodatkom, da se bosta Jakob in Aljaž ujemala z Zaro, ki bo nosila srebrno špangico (in še nekaj drugih). Vsi izdelki so pakirani v lični embalaži in primerni kot darilo. Res lepo in zelo priporočam. Danes sem prebrala, da so vsi metuljčki do konca novembra še vedno na voljo po prednaročniški ceni, hkrati pa pri naročilu ujemajočih metuljčkov in špangic za bratce in sestrice, prihranite nekaj evrov. Se splača pokukati na njihovo spletno stran Owlie Bowlie in preveriti, kaj so pripravili.

Mislim, da mi letos ne bo uspelo pripravti nobenega drugega seznama z idejami za darila za naše najmlajše, zato imejte v mislih to objavo in pobrskajte tudi po starejših. Na mojem blogu najdete kar nekaj predlogov, kako podpreti slovenske izdelke in tudi druga slovenska družinska podjetja in trgovine.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Owlie Bowlie. Vse o njihovi novi kolekciji in o tem, katere praznične barve in kombinacije so na voljo, si lahko preberete TUKAJ. Všečkate pa jih lahko tudi na njihovi Facebook strani. Mi že komaj čakamo na nedeljo (prva adventna nedelja!), ko jih bodo otroci prvič nosili. Kam gremo in zakaj bodo tako urejeni, pa povem kmalu.

X