Veliko decembrsko obdarovanje (zaključeno)!

Home / Uncategorized / Veliko decembrsko obdarovanje (zaključeno)!

Zelo sem vesela, da bom lahko v tem prazničnem času obdarila nekaj svojih bralcev/bralk. Za veliko decembrsko obdarovanje sem izbrala nekaj svojih najljubših podjetij in izdelkov, s katerimi sem tudi sama zadovoljna. V nadaljevanju objave jih bom na kratko predstavila, vi pa preberite, izpolnite obrazec in sodelujte.

Nagrade v velikem decembrskem obdarovanju bom podelila skupaj s podjetji, s katerimi sodelujem že nekaj časa. Ob tej priložnosti bi se jim zahvalila za sodelovanje in za nagrade. Hvala spletni trgovini HepiKids, podjetju Ewopharma, Lekos, Evitas Shop, Twistshake Slovenija, Mia&Mika in podjetju Nivea. Zahvalila bi se tudi vsem vam, ki redno spremljate objave in naše dogodivščine ter nas tako ali drugače podpirate. Bloganje je pomemben del mojega življenja in zelo sem vesela, da moj blog spremlja vedno več mladih staršev.

Veliko decembrsko obdarovanje:

 1. Spletna trgovina HepiKids ponuja vrsto zanimivih igrač, dodatkov za otroško sobo in igrač za dojenčke. Mi smo navdušeni nad njihovim samolepilnim trakom cesta in železnica, o katerem sem na blogu že pisala, v zadnjem času pa so svojo ponudbo še popestrili. Med najnovejšimi izdelki so bombažne vreče za shranjevanje manjših igrač, avtomobilčkov, sestavljank ipd. in meni so zelo všeč, zato bom eno tudi podarila (tudi naš božiček jih ima na seznamu, hihi).
 2. Probiotične kapljice Biogaia z dodanim vitaminom D uporablja tudi Jakob in z njimi sva zadovoljna. Jakob je (tudi zaradi alergij) dokaj občutljiv in ga hrana hitro obremeni. V obdobju, ko mu nisem dodajala probiotičnih kapljic, je imel še več težav z napenjanjem in trebušnimi krči. Po redni uporabi kapljic Biogaia je bolje in imam občutek, da mu tudi zdaj, pri uvajanju goste hrane, pomagajo da hrano lažje prebavi in da lažje kaka. Kapljice bom podarila v kompletu z igračko in slinčkom.
 3. Podjetje Lekos, ki ustvarja blagovni znamki Lekobeba in Lekovita ponuja širok spekter izdelkov, ki so pri nas vsakodnevno v uporabi. Jakoba vsakodnevno negujem z njihovo kremo za ritko, preizkusila sva tudi hladilno mazilo, po kopanju pa uporabljam njihovo mandljevo olje. Aljaž in Zara uporabljata Lekobeba kremo za nego obraza in telesa, jaz pa kremo Lahkonog in vlažilno kremo Hmelj. Prav tako pijemo tudi njihove čajčke in imamo za čas prehladov doma tudi sirup Lekoslez. V paketku, ki ga podarjam, so Lekobeba krema, Lekobeba krema za ritko, Lekoslez sirup, vlažilna krema Hmelj in Lekobeba čaj za celo družino. Če pobrskate po blogu, boste našli veliko naših izkušenj z njihovimi izdelki in tudi akkšen nasvet (v iskalnik na blogu lahko vtipkate Lekos, Lekobeba, Lekovita). Gre za kakovostne, slovenske izdelke, ki so narejeni v družinskem podjetju in z veliko ljubezni. Gre za moje najljubše izdelke zato vam predlagam, da v primeru če kompleta ne dobite v nagradni igri, pokukate na njihovo spletno stran Lekos.si in pri nakupu vnovčite posebno kodo za 16% popust ZLM1216, ki velja do konca meseca decembra.
 4. S podjetjem Nivea sem podobno nagradno igro pripravljala že v preteklosti in vesela sem, da bom nekaj njihovih izdelkov podarila tudi letos. V kompletu, ki ga bom podarila so dvojno pakiranje Nivea baby robčkov za ritko, Nivea baby Soft krema, mehka igrača in še nekaj mini vzorčkov. Preizkusila sem njihove vlažilne robčke za ritko in so mi všeč, prav tako pa je redno v uporabi Nivea baby raztopina za čiščenje noska. Pred kratkim nas je navdušila še omejena serija kreme Nivea “Pravljice”, saj smo lahko tako povezali nego otroške kože z našo ljubeznijo do knjig in sta otroka resnično uživala. Ste zasledili?
 5. Mia&Mika je znamka ročno narejenih izdelkov iz naravno strojenega usnja. Mamica Jelena, ki stoji za znamko, najraje šiva copatke za otroke, a velikokrat naredi še kaj drugega, tudi za odrasle. Njene copatke uporabljamo že odkar je začela šivati in moram reči, da so nas takoj navdušili. Ne samo, da so izredno mehki in skoraj neuničljivi, so tudi zelo lepi, prijazni do kože in topli. Vedno ima na izbiro kakšen novo barvo in model, ki se mu ne moremo upreti. Podarila bom copatke v velikosti 4 (od 18 mesecev do 2 let oz. zunanji podplat 14 cm). Če bodo za deklico, bodo v roza-beli barvi, za dečka pa v črno-rjavi.
 6. Steklenička Twistshake. To stekleničko uporabljamo šele nekaj tednov, a me je takoj navdušila s svojim minimalističnim, enobarvnim videzom. Za Jakoba sem izbrala črno stekleničko z ustnikom, podarila pa bom eno po vaši izbiri in sem prepričana, da bo koristna tako za pitje mleka, kot tudi za pitje vode ali čaja.
 7. V spletni trgovini Evitas Shop sem že med poletjem naročila majico zase in bodi za Jakoba z napisom ok, but first coffee in ok, but first milk in ker me takšni napisi vedno nasmejijo, sem prejšnji teden naročila še dve dodatni majici zame, z napisom, ki sem ga izbrala sama. Na eni piše stressed, blessed and coffee obsessed in točno takšno majico z napisom bom podarila tudi eni izmed vas. Najbrž se v napisu najde večina mamic, zato jo bo zagotovo zabavno obleči in z njo popestriti kakšen dolgočase outfit. Spletna trgovina Evitas pa ima tudi druge izdelke, zato le pokukajte tja.

Nagradna igra se je danes zaključila in za nagrade sem izžtrebala naslednje nagrajence/nagrajenke:

 • Bombažno vrečo iz trgovine HepiKids prejme Barbara Lozar Bogataj.
 • Probiotične kapljice Biogaia v kompletu prejme Lea Seliškar Pašić.
 • Komplet Lekos prejme Patricia Kosi.
 • Komplet Nivea prejme Veronika Pogorevc.
 • Mia&Mika copatke prejme Aleksandra Jarc.
 • Stekleničko Twistshake prejme Maja Gajser.
 • Majico iz Evtas Shop prejme Alenka Kavka.

Vsi nagrajenci/nagrajenke boste prejeli elektronsko pošto z obvestilom. Hvala vsem, ki ste sodelovali in iskrene čestitke! Res vas je bilo velikoooooo! <3

Z ljubeznijo, Mama.

X