Naše silvestrovanje

Naše silvestrovanje

Naše silvestrovanje v bistvu ni bilo silvestrovanje, ampak čisto normalen družinski dan, ki smo ga preživeli na soncu in ga končali enako, kot vsako večer. Naslednje jutro je sledil kakšen poljubček več, a nisem ravno ljubiteljica tega praznika in naše silvestrovanje ni bilo nikoli posebej slavnostno ter burno (sem bolj za družinske praznike, kot je božič). Pogovarjali smo se o tem, kaj si želimo v novem letu in imeli skupno večerjo, to pa je bilo tudi vse. Sonce je bilo krivo, da smo večino dneva preživeli zunaj in da si bomo silvestrovo zapomnili po zelooooo dolgem sprehodu. Želeli smo se sprehoditi do mesta in vse skupaj gre ponavadi dokaj hitro, a ker smo šli ob reki Dravi, je bilo po poti toliko zanimivega, da smo se ves čas ustavljali. Nekje na sredini smo skoraj omagali, se okrepčali v Teti Fridi in potem končno prispeli domov takrat, ko je bila že skoraj trda tema. Malo nas je zazeblo in na koncu smo se prestrašili pokanja (predvsem Zara in Jakob), a smo ustvarili nekaj nepozabnih spominov.

Res sem vesela, da Aljaž tako hitro okreva in da so mu odpadle že skoraj vse kozice. Zaenkrat se nihče drugi ni nalezel, a ker je inkubacijska doba do 21 dni, imajo še čas in smo v stalni pripravljenosti. Zara ima trenutno nekaj težav z očmi in slabo vidi, kar nismo opazili do pred nekaj dnevi, zato nas čaka še nekaj pregledov. Smo zaskrbljeni in obremenjeni, a je z vsakim dnem lažje. Zunaj, kjer smo vsi bolj sproščeni, na takšne skrbi kar pozabimo. Upam, da se kmalu vse uredi in da nas v novem letu čaka čimveč brezskrbnih dni na svežem zraku.

Z ljubeznijo, Mama.


Naš otroški voziček je Stokke Trailz in je trenutno preoblečen v Winter Kit Bronze Brown, ki se odlično obnese in lepo izgleda. Zimska vreča je zelo topla, del Winter Kit-a pa je tudi pokrivalo, ki otroka v vozičku še dodatno zaščiti in ga uporabljamo, ko so res nizke temperature ali mrzel veter. Rokavice za na voziček so “life saver” in res pridejo prav, saj so vedno pri roki in kljub temu, da sva z Jakobom zunaj ure in ure, me v roke nikoli ne zebe. Moja kapa z dvema cofkoma je ročno delo Zanke B. P., parka in halče so iz Bershke, čevlji pa so Ugg Classic. Otroka imata kapici iz Zare, bundi iz Nexta (tudi Jakob) in čevlje Superfit. Zarine kavbojke so iz Zare in ker so toplejše od vseh pajkic in trenirk, ki jih ima, jih ponavadi obleče na dolge sprehode. Aljaževa trenirka je iz Zare. Jakobova kapica pa je bila Aljaževa in sem jo takrat kupila v H&M-u, skupaj z rokavičkami.

X