Sneg, sankanje in zimsko veselje

Sneg, sankanje in zimsko veselje

Datumi mi trenutno ne grejo najbolje. Če se ne motim, nas je sneg prvič letos razveselil že prejšnji teden, v četrtek, ko je Zara zbolela za vodenimi kozami (jaaaaa, tudi ona in to ravno takrat, ko je Aljaža ozdravel). Ker se je dobro počutila in ni imela vročine smo se takoj odpravili ven sami štirje, saj je bil Tomi še v službi. Medtem ko je Jakob spal, smo se poskušali sankati (to je izgledalo tako, da sem ju vlekla na sankah, ker ni bilo dovolj snega) in otroka sta se zelo zabavala. Z veseljem ju opazujem, ko se tako razveselita snega. Sama zime ne maram preveč, a sem vesela, da jo otroka obožujeta in da vedno komaj čakata na sneg in na zimsko veselje. V nedeljo smo se zbudili v zasneženo jutro in popoldan, ko se je pokazal sonček, zadevo ponovili. Tokrat sem raje opazovala in dokaj hitro pobegnila na toplo, a smo se imeli res luštno. Za sankanje snega spet ni bilo dovolj, kar nas je kar malo razočaralo, a smo se kotalili, delali angelčke v sneg, se kepali in zganjali podobne vragolije ter se veliko smejali. Balzam za otroško dušo.

Aljaž: “Zaraaaa, drži se!”

Zara ima nekoliko več vodenih koz, kot jih je imel Aljaž, a kljub temu zadevo zelo dobro prenaša. Sem res hvaležna, da bomo prestali dokaj mirno in upam, da bo enako pri Jakobu, če se slučajno naleze. Čeprav na tej fotografiji ne izgleda tako, se je zunaj zelo zabavala, z veseljem se je dotikala snega, ga metala z lopato in me nagajivo nakepala.

Tukaj me je presenetila in se brez besed s kepo odpravila proti meni. Najbrž vsi veste, kaj je sledilo zatem. In seveda se ji je pridružil tudi Aljaž, haha.

Jakob je ves čas igre mirno spal, utrudili pa smo se tudi mi. Zadnja fotografija izgleda malo čudno, a je za nas zelo dragocena. To je naš skupni objem (tokrat sicer brez Jakoba), ki ga imata otroka, predvsem Zara, zelooooo rada. Tako ovekovečimo lepe in nam pomembne dogodke ter si pokažemo, da se imamo radi.

Z ljubeznijo, Mama.


Zara ima na fotografijah oblečen kombinezon iz spletne trgovine Next. Kapa in šal sta iz trgovine Zara, čevlji pa so Superfit. Aljaž ima kapico in šal ustvarjalke Barbka. Pošasti so trenutno njegove najljubše. Njegov dvodelni kombinezon je iz Pikapolonice in smo ga kupili lansko leto, ko je začel smučati. Tudi njegovi čevlji so Superfit. Jakobov voziček je Stokke Trailz oblečen v Winter Kit Bronze Brown. Kapica je prav tako Barbka.

X