Popoldne v Termah Ptuj

Popoldne v Termah Ptuj

V okviru projekta Čas za nas (več o projektu si lahko preberete TUKAJ) smo bili družinski blogerji povabljeni v Grand Hotel Primus na Ptuju, kjer bi preizkusili ponudbo in jo nato predstavili tudi družinam, ki prebirajo naše zapise. S Sava Hotels & Resorts smo sodelovali tudi v preteklem letu in v njihovih termah smo vedno uživali, zato smo se oddiha veselili, a so nam jo zagodle vodene koze. Kar nekaj časa je trajalo, da so jih vsi trije otroci dokončno preboleli in ko so jih, smo jo takoj mahnili v Terme Ptuj in v njihov Termalni park, na poldnevno čofotanje. Aljaž in Zara sta bila navdušena in sta komaj čakala, saj je od našega zadnjega kopanja minila cela večnost. Na mojo pobudo smo se najprej odpravili v Grand Hotel Primus, na Primusovo tortico. Tam smo si ogledali tudi igralnico in družinsko sobo, saj se bomo v Primusa odpravili naslednji mesec in sem bila malo radovedna, kako vse skupaj izgleda (Je tudi vam lažje, če si lahko predstavljate, kako izgledajo sobe, kako prostorno je, kako izgleda na bazenu?). Bazeni so čudoviti, gneče ni in komaj čakam, da jih preizkusimo. Na voljo je otroški bazenček in izgleda zelo primerno za majhne otroke. Se že veselim.

Po obisku hotela smo se odpravili v Termalni park. Kopanje v Termalnem parku je odična sprostitev za celo družino. Vzdušje v Termalnem parku je zelo sproščeno in presenečeni smo bili, ker ni bilo prevelike gneče ter smo si lahko v miru poiskali svoj prostor, ležalnike in se kopali. Skoraj ves čas smo bili v otroškem bazenčku (kar je zraven treh otrok pričakovano; z nami pa je bil tudi moj mlajši brat), tokrat pa je z nami prvič čofotal tudi Jakob. Ob prejšnjih obiskih term je bil še toliko majhen, da ga raje nismo kopali, prav tako pa je v času kopanja ponavadi spal in sva s Tomijem tisti čas raje izkoristila za starejša otroka. Jakob je v vodi užival, čofotal, pljuskal vodo in se smejal. Aljaž in Zara sta plavala okoli njega in ga v Fredovem obroču potiskala naokoli, prav tako pa so jim bile všeč vodne igrače, ki so nastavljene ob bazenu. Če se kdo morda sprašuje, ja, bili smo najglasnejši kopalci, ampak zdaj smo tega že nekoliko navajeni. Noben od otrok pač ni ravno umirjen, hihi. Termalni park ima tudi tobogan, ki pa vodi v zunanji bazen. Kljub mrazu, so ga otroci morali preizkusiti (Jakob ne, se razume). Mi je žal, da nisem fotografirala Zare. Ona je ponavadi najbolj pogumna in se je zato po toboganu spustila prva, v atijevem naročju. Aljaž in moj brat, pa sta se kasneje spustila skupaj. Kasneje smo lahko opazovali tudi telovadbo v vodi in sodelovali po svoje, nato pa še uživali v otroški igri z animacijo v otroškem bazenu. Kar se tega tiče, je za vse res dobro poskrbljeno in vam zagotovo ne bo dolgčas. Za čas zimskih počitnic imajo pripravljen tudi poseben otroški animacijski program. Tudi mi se vsako leto (če smo zdravi) odpravimo na Tradicionalno otroško rajanje v klub Gemina. Letos bo 21.2.2017 ob 17. uri. Priporočamo! Kolikor mi je znano, je za čas zimskih počitnic, prostih nekaj terminov, po znižanih cenah. Več si lahko preberete TUKAJ.

Te fotografije sem vključila namenoma, čeprav niso najboljše. Rada bi se spominjala tega, kako dobro je Jakob prenašal vse pljuske vode in norenje Aljaža in Zare, čeprav je bila to zanj popolnoma nova situacija. Res so luštni skupaj in očitno mora vsak naslednji otrok “potrpeti/pretrpeti” še malo več, haha. Ampak večino teh dejanj je narejenih iz ljubezni in so posledica otroške navihanosti.

Dan smo zaključili v Restavraciji Zila, da mi ne bi bilo potrebno kuhati večerje, saj smo bili vsi že zelo utrujeni. Kmalu spet.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s Sava Hotels & Resorts s katerimi ponosno sodelujemo že drugo leto zaporedoma. Hvala za sodelovanje, imeli smo se lepo!

X