V sodelovanju z Mia&Mika vam predstavljam nove La la copatke!

V sodelovanju z Mia&Mika vam predstavljam nove La la copatke!

Kakšna dva tedna nazaj sva z Jeleno, ki ustvarja pod znamko Mia&Mika, najavili novo sodelovanje. Načrtovati sva ga začeli že pred meseci in zelo sem ponosna in vesela, ko vidim rezultat najinih zamisli, truda in dela. To je moje prvo sodelovanje te vrste. Jeleno poznam že leta, saj so najini otroci obiskovali isti vrtec in ko sem videla, da izdeluje otroške mokasinke, sem jo z veseljem podprla. Tokrat copatkov nisem le preizkusila, temveč sem sodelovala tudi v kreativnem procesu. Pomagala sem izbrati barvo copatkov in sodelovala tudi pri izrisu modela, prav tako pa sem Jeleni namignila, kaj je tisto, kar nam je mamicam pri izbiri copatkov najbolj pomembno. Novi La la copatki/mokasini so neverjetno stajlish, umirjene in nevpadljive barvne kombinacije, zelo udobni in mehki, ravno prav razigranega videza in primerni za doma, v voziček, pa tudi drugam. Jakob je bil prvi, ki jih je preizkusil (imamo že nekaj drugih parov Mia&Mika copatkov in se vedno znova vračamo k njim, zaradi udobja in ker res lepo pristajajo na otroško nogo) in res so luštni. So odličen približek bosi nogi in ga popolnoma nič ne ovirajo pri plazenju. Nogice so v njih tople, a se ne potijo. Prav tako mu s temi copatki ne drsi in nudijo oporo takrat, ko se začnejo otroci vstajati ob opori (Jakob je ravno danes poskušal in se trudil, juhuuuu). Vsak izmed copatkov je ročno narejen in zato je vsak tudi unikaten in poseben. Jelena rada poudari, da gre za certificirano naravno usnje, ki ni bilo obdelano s kromom in je zato ljudem ter okolju prijazno. Ima tri certifikate (IVN ZERTIFIZIERT NATURLEDER, ECARF, kar pomeni, da je tudi alergikom prijazno usnje in BIO KREIS cerifikat). Mislim, da so več kot pimerni za naše dojenčke in malčke in jih močno priporočam. Mia&Mika je res ena od znamk, ki ji popolnoma zaupam in ravno zato sem se za sodelovanje odločila ter resnično upam, da bo “najin” model copatkov tudi vam zelo všeč. Pogledate in naročite jih lahko TUKAJ. Veseli bova vaše podpore. <3

Predstavljam vam La la copatke/mokasinke, ki sva jih skupaj ustvarili Z ljubeznijo, Mama. in Mia&Mika. Naši družinici so zelo všeč.

Obljubim, da so zelo mehki in primerni že za namanjše in najmlajše nogice. A niso kjut? Komaj čakam, da vidim, kako bodo pristajali vašim najmlajšim.

Veseli bova, če nama sporočite, kako se vam zdijo in jih naročite TUKAJ. Če vas karkoli zanima, pa lahko vprašate med komentarji ali na zasebno sporočilo na Facebook-u. Mia&Mika najdete na Facebook-u TUKAJ ali na Instagramu www.instagram.com/miaandmika_shop.

Z ljubeznijo, Mama.

X