Nedelja, sprehod in nabiranje zvončkov

Nedelja, sprehod in nabiranje zvončkov

Obdobje od decembra do danes je zaznamoval padec imunskega sistema, vodene koze vseh treh otrok, nekaj kašlja, vnete uhice, rast zobkov, nekaj vročine in ogromno nerazpoloženih otrok (in nerazpoložena mama) pri hiši. Zadnji dnevi, ko se je otoplilo in nas sonce vabi ven (čeprav je grozen veter in je Jakob šele od četrtka brez vročine), so nam dali kanček upanja, da bo tudi za nas posijalo sonce. Nismo bili veliko zunaj, ker je imel ves čas nekdo vročino in četudi smo za kakšno urco le šli, se je vročina potem ponavadi vrnila. Danes je bil prvi dan, ko se je Jakob dejansko malo bolje počutil in bili smo odločeni, da nekam gremo. Vseeno nam je bilo kam, samo da gremo za nekaj ur iz hiše in spremenimo okolje. Šli smo v park na Turnišče (v okolici Ptuja), kjer je v tem času ogromno zvončkov in kjer lahko Aljaž in Zara prosto tekata ter se igrata. Bila je Jakobova ura za spanje, zato je v vozičku zaspal, mi pa smo imeli nekaj časa zase. Na vetru ni bilo ravno prijetno, a je svež zrak vsem dobro del.

Našli smo tudi trobentice, ki jih imata otroka še posebej rada in jih redko najdemo. V ta park gremo vsako leto v istem času in ko se zdaj spominjam fotografij iz prejšnjih let, se mi zdi neverjetno, da sta otroka že tako zrastla. Aljaž je bil še včeraj v vozičku, namesto Jakoba, zdaj pa je že velik fant. Je navihan, zabaven, odličen sogovornik, inteligenten in spreten. Tudi Zara je vse prej kot majhna punčka. Je odločna, klepetava, iskrena in tudi odlična imitatorka. Oba sta neverjetno glasna in ni mi jasno po kom, haha (verjemite, ne po meni). Neverjetno.

Moji, moji, moji. Naj bo čimveč naših dni tako prijetno razigranih in sproščenih.

Z ljubeznijo, Mama.


Aljaž ima oblečeno bundico iz spletne trgovine Next, spodnji del trenirke iz Zare, kapico iz Baby Centra in čevlje New Balance, ki so naročeni preko Next-a. Tudi Zarini New Balance so iz Next-a, prav tako tudi bundica in hlače. Trakec je ročno delo PapermaNina. Moja parka je iz Bershke, prav tako tudi hlače, za čevlje pa nisem prepričana. Mislim, da so ali Bershka ali Stradivarius. Odejica, ki je na Jakobovem vozičku Stokke Trailz, je Kokopoko.

X