Snemanje in potep po Ptuju (+ Video)

Snemanje in potep po Ptuju (+ Video)

Od naših počitnic v Grand Hotelu Primus (objavo si lahko preberete TUKAJ) je minilo že nekaj tednov, a še vedo z veseljem obujamo spomine, zato sem se zelo razveselila izida videa, ki smo ga takrat posneli. Gre za promocijski video Sava Hotels & Resorts, s katerimi vas skupaj vabimo na počitnice v Terme Ptuj in vam, skupaj z drugimi družinskimi blogerji, predstavljamo kaj vse lahko tukaj doživite. Kot domačini smo celotno ekipo popeljali iz Grand Hotela Primus do mesta Ptuj in na Ptujski grad, po poti pa ni manjkalo otroške igre, zabave, dobre kave in sladoleda. Bil je eden prvih toplih letošnjih dni in mi smo se imeli tako lepo, da smo pozabili, da nas snemajo, haha. Res lep družinski dan in #caszanas.

Glede na to, da imamo trenutno slabše vreme, lahko samo upamo, da bomo imeli med prvomajskimi počitnicami sonce in bomo takole uživali. Če se boste iz Term Ptuj peš odpravili na Ptuj, boste potrebovali dobrih 15 minut (odvisno od tega, kako hitro hodijo otroci; tja in nazaj pa ob določenih urah vozi tudi mestni avtobus!). Gre za lepo sprehajalno pot, mimogrede pa boste videli še reko Dravo, različne ptice, race in labode. Po prečkanju peš mostu, ki vodi čez reko Dravo, se lahko odpravite v mestni park, v center mesta in nato še na Ptujski grad. Vse to je lepo prikazano na spodnjih fotografijah in še lepše na videu. Pokukajte! 😉 Če nas spremljate že dlje časa, ste lahko omenjene lokacije videli preko različnih objav, med drugim tudi skozi Mini vodnik skozi mesto Ptuj, ki vam bo pomagal načrtovati družinski dan na Ptuju. Seveda pa ne pozabite na bazene, otroško animacijo in wellness, saj je ponudba v Termah Ptuj resnično dobra in se bo veliko dogajalo.

V mestnem parku smo kot doma. Aljaž in Zara obožujeta vsa igrala in takrat imava s Tomijem čas, da malo poklepetava (vsaj dokler Jakob ne shodi, haha). V parku je tudi mini tobogan in gugalnica primerna za večje dojenčke, zato tam uživamo vsi.

Naš najljubši del dneva je bil, ko smo si privoščili sladoled in kavo. Mislim, da smo takrat otvorili sezono sladoleda, čeprav zraven vseh dobrot v Hotelu, to skorajda ne bi bilo potrebno. No, otroka se nista pritoževala.

Naš čudoviti Ptuj. Pokukajte v video. <3

Z ljubeznijo, Mama.

X