Poletna oblek’ca in najbolj udobna poletna obutev!

Poletna oblek’ca in najbolj udobna poletna obutev!

Na dopustu se ravno ne obremenjujem s tem, kako sem oblečena, a sem vseeno rada urejena. Moram reči, da imam takrat manj časa, kot ponavadi, da se uredim, zato nisem nikoli naličena in imam ves čas spete lase (no, to jih imam vedno, ampak ok, haha). Na sebi imam ponavadi udobna oblačila in obutev, ki mi omogočajo veliko gibanja. Najraje nosim obleke različnih dolžin. Zadnji dve poletji mi je najljubši “off shoulder” trend, zato bi tokrat izpostavila poletno obleko “brez ramen”, ki sem jo kupila pred meseci in jo imam trenutno najraje (zraven podobne oblek’ce iz Zare, v denim videzu, ki sem jo kupila lani). Je modra z belimi črtami in ima na volančkih nekaj “native” vzorcev, ki jih že od nekdaj obožujem. Je zelo udobna. Zaradi širšega kroja skrije pomanjkljivosti, ni prekratka in jo lahko oblečemo ob različnih priložnostih. Tokrat sem jo imela oblečeno na sprehod po kampu, na večerjo v restavracijo in nato še na otroška igrala.

Zraven sem kombinirala trenutno najbolj udobno in praktično obutev zase, ki sem jo odkrila letos. Gre za natikače Moses, ki so me najprej prepričali s svojimi barvami (najprej sem jih kupila v barvi Virgin, potem pa sem si izbrala še črne, ki so se znašle v tokratni objavi). So udobni, mehki, dišijo, noga se v njih ne poti pretirano, ne drsijo in se lahko zmočijo. Ravno to, da se lahko zmočijo in da jih lahko umijem pod tekočo vodo je lastnost, ki sem jo iskala. Za v Terme in za na morje sem nujno potrebovala nekaj lepega, a praktičnega in neobčutljivega. Ko imaš otroke v bistvu nikoli ne veš, kdaj boš naletel na situacijo, ko se boš zmočil in umazal. Navsezadnje je poletje in prav je tako. Ker japonk ne nosim in so moji natikači in sandali ponavadi usnjeni, sem morala vedno paziti, da jih pravi čas sezujem. No, letos je bilo bolj “na komot”. Da sta lahko tudi otroka v stilu in jima je udobno ter se lahko brez skrbi igrata s čevlji ob vodi (tudi v vodi, če je potrebno) sem za njiju spet izbrala sandale Teva. Tevice nas vsako leto prepričajo s svojo uporabnostjo in dizajnom (A niso kjut?). Otroka jih nosita praktično ves čas in vedno jima je udobno. Zjutraj smo z Moses natikači in Teva sandali šli na plažo, popoldan in zvečer pa na sprehod.

Joj, ko se nama je na tem vrtiljaku pridružil Aljaž, ni bilo čisto nič zabavno. Na fotografiji se ne vidi, ampak vrti tako močno, da ni čisto nič prijetno in zelo dolgo sem ga morala prositi, da ustavi, da grem lahko dol. Ah, fantki.

Obleka: Asos. Čevlji: Moses.

Ta večer je bil, od vseh naših morskih večerov, moj najljubši.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Moses. Najdete jih tudi na Facebook-u TUKAJ, pri nakupu pa lahko vnovčite kodo “kulnina” za 15% popust na nakup natikačev. Že drugo leto zaporedoma se za sodelovanje zahvaljujem tudi Teva.si. Pokukate lahko tudi k njim na Facebook stran Logos Trend, ki je uvoznik obutve Teva in Ugg za Slovenijo, na Instagramu pa jih najdete pod @tevaslovenija. Tam boste zagotovo našli vse novosti in akcije v povezavi z njihovo ponudbo.

*Mnenje in razmišljanje o izdelkih je izključno moje in iskreno ter izraža mojo osebno izkušnjo z njimi.

Mimogrede, Zarina obleka in Aljaževe kratke hlače so iz Nexta, Aljaževa majica pa je iz Evitas shop. Tudi Jakobov pajac je iz spletne trgovine Next, priponka za dudo je Bear&Daisy, otroški voziček pa je Stokke Trailz.

X