Praznovanje prvega rojstnega dne (+vlog)

Praznovanje prvega rojstnega dne (+vlog)

V soboto, ko je Jakob praznoval svoj 1. rojstni dan, smo se s širšo družino zbrali pri mojih starših in skupaj praznovali. Ker je Jakob edini izmed nas, ki nima rojstnega dne pozimi, ampak spomladi, smo ves čas načrtovali piknik in se ga zelo veselili. V zadnjih dneh, pred praznovanjem, je bila bolj slaba vremenska napoved, ampak vreme nas je pozitivno presenetilo in zdržalo do konca dne. Naše praznovanje je potekalo zelo umirjeno. Otroci so se igrali, starši tudi, pa tudi naklepetali smo se in dobro jedli ter spili ogromno kave, haha. Res luštno družinsko srečanje smo imeli. Ves čas je šlo nekaj narobe, a mi smo ostali dobre volje do konca (na posnetku lahko vidite, da smo najprej mislili, da se nam je v prtljažniku prevrgla torta, potem nismo imeli elektrike in pa Zara nam je vzela kozarce ter se z njimi igrala v pesku, pa rojstnodnevno svečko smo izgubili in še kaj). Nekaj naših posnetkov smo združili v vlog, ki pokaže delček tega, kar smo počeli (hvala ekipi Dinamik, ki je priskočila na pomoč pri montaži).

Jakob je bil ves dan zelo dobre volje. Podarili smo mu lesen poganjalček Kinderfeets Tiny Tot 2v1 Makii in čelado Egg. Oboje smo izbrali v otroški trgovini Silly in Jakob je bil navdušen. Nisem pričakovala, da se bo na poganjalček kaj posebej odzval, ker še ne hodi in ni tako gibalno spreten, a je bil navdušen. Ves čas se je smejal in se želel poganjati, pa tudi Aljaž in Zara sta bila navdušena, ker je dobil svoj poganjalec in enako čelado, kot jo imata onadva. Darilo smo zadeli v nulo in res sem vesela, da smo se odločili zanj. Sem prepričana, da mu bo oboje služilo še kar nekaj let.

Takšno je bilo naše družinsko praznovanje, doma pa imamo običaj, da praznujemo še sami in se posladkamo, naredimo odtise rok in nog in se igramo. Oboje nam bo ostalo v lepem spominu. Hvala vsem, ki ste nas razveselili z lepimi željami, dobro družbo in darili.

Z ljubeznijo, Mama.


Jakob ima na fotografijah in v prvem delu videa oblečen romperček oops82, ki je zelo udoben, lep, zračen in zelo primeren za igro zunaj, v toplem vremenu. V drugem delu videa ima oblečeno majico iz Evitas Shop, hlače iz Nexta in kavbojsko srajčko, ki sva jo dobila in ne vem točno od kje je. Copatki so Mia&Mika. Aljaž ima ujemajočo majico iz Evitas Shop in hlače iz Nexta, njegovo kolo je Puky. Zara je oblečena v tuniko in pajkice iz Next-a in ima poganjalčka Puky-ja. Jaz imam v prvem delu videa majico iz Evitas Shop, krilo iz Tally Weijl-ja in čevlje iz Infashion.si. V drugem delu imam majico iz Stradivariusa, vse ostalo pa enako.

X