Pomlad, sonce, krila in obleke.

Pomlad, sonce, krila in obleke.

Ker se zelo hitro naveličam dolgih hlač, kavbojk, bund in škornjev, sem se razveselila pomladnih temperatur in takoj začela razmišljati o tem, kako bi v svojo omaro vdahnila nekaj svežine. Zelo rada nosim krila in obleke, še posebej med poletjem, a se vseeno premalokrat odločim za to. V bistvu je to zelo udoben videz, saj krila in obleke zlahka kombiniramo s supergami in drugimi nizkimi čevlji, kadar želimo, pa lahko ta videz, s petami, hitro spremenimo v elegantnega. Kombiniranje nam v tem primeru ne vzame veliko časa, pa tudi zgrešenih kombinacij skorajda ni, saj lahko krila in obleke kombiniramo z raznimi prehodnimi plašči, jaknami, usnjeno jakno, jopicami ali puloverji. Možnosti je ogromno.

V starem mestnem jedru Ptuja se je odprla butična trgovnica Obešalnik in v njej sem našla današnja dva stajlinga. Za prvi stajling sem izbrala črno krilo, zraven pa sem oblekla t-shirt s kartkimi rokavi in simpatičnim napisom “Ženska, mama, kraljica.” Zraven sem obula superge.

Majica: Obešalnik. Krilo: Obešalnik. Usnjena jakna: Zara. Superge: Addidas Superstar.

Za drugi stajling sem izbrala obleko. Nekaj rožic in nekaj volančkov, s katerimi ne moreš zgrešiti. Tokrat sem zraven obula pete, ampak obleka bi bila čudovita tudi z nizkimi sandali. Najbrž so mi obleke in krila všeč ravno zato, ker se v njih počutim bolj urejena, kot v svoji običajni “mama” jeans opravi, pa so v bistvu lahko celo bolj udobne in čisto primerne za tekanje z otroki, če jih tako pokombiniramo.

Obleka: Obešalnik: Sandali: Obešalnik.

Všeč mi je, da je v trgovini Obešalnik vsaki mesec nova kolekcija in da vsakega oblačila dobijo le nekaj kosov, vedno pa so na voljo tudi za svetovanje. Zraven osebnega pristopa vam ob obisku ponudijo tudi vodo, kavico ali čaj, tudi penino (jaz sem za, hihi), v prihodnje pa nameravajo organizirati tudi kakšen dogodek, recimo večerno žensko druženje ob dobri glasbi, predavanje o urejanju obrvi, maderoterpiji, lakiranju nohtov ipd. V sam koncept butične trgovinice Obešalnik so vključeni tudi slovenski dizajnerji, kot so Tina Lah, Teja Jeglič, Sabina Remar, kar se mi zdi še posebej zanimivo. Če bi torej tudi ve želele malo osvežiti graderobo ali iščete kaj določenega za posebno priložnost, vam predlagam, da pokukate.

Z ljubeznijo, Mama.

Današnja objava je nastala v sodelovanju z butično trgovino Obešalnik. Najdete jih tudi na Facebook-u TUKAJ in Instagramu TUKAJ. Hvala za luštno sodelovanje in modni navdih.

X