Lepo pozdravljeni in toplo dobrodošli na moji spletni strani!

Sem Nina Držaj, po poklicu sem diplomirana geografinja in sociologinja, a kot svoje poslanstvo dojemam materinstvo in se tako najbolje počutim v družbi svojih treh otrok. Dneve najraje preživljamo na prostem, v dežju pa se stiskamo za knjigami in si čas krajšamo s preprostimi igrarijami. Ob večerih, ko imam čas samo zase, rada preberem kakšno dobro knjigo in čas preživljam z možem, ki obožuje dobre nadaljevanke ter skrbi, da sem z vsem na tekočem.

Tri leta nazaj sem pričela s pisanjem bloga Z ljubeznijo, Mama in se resnično našla v pisanju o materinstvu, o svojih izkušnjah, vsakodnevnih dogodivščinah in predlogih za igro z otroci. Ogromno sem se naučila in pred časom začutila, da je čas za nov začetek in novo spletno stran. Z ljubeznijo, Mama je postala blagovna znamka, ki nosečnicam in mamicam ponuja koristne informacije ter izdelke, kot so Nosečkin dnevnik, Dojenčkov dnevnik, Malčkov dnevnik in Spominske kartice za nosečnice ter dojenčke.

Seveda ne bom nehala pisati, saj je to tisto, kar najraje počnem. Hvaležna sem, da sem imela priložnost sodelovati z Zavarovalnico Triglav. Za njihov portal Vse bo v redu sem pisala članke, ki odražajo moje stališče v povezavi z varnostjo otrok in drugimi starševskimi temami.  Že nekaj časa pa lahko moje članke prebirate tudi na portalu Nosečka. V lanskem letu mi je bila ponujena priložnost, da se kot gostujoča blogerka povežem z nosečnicami in mamicami na spletni in Facebook strani Nosečka Mg, ki je nastala pod okriljem podjetja Donat, kar sem z veseljem sprejela. Tudi tam so teme mojih člankov nosečniško in starševsko obarvane, večkrat pa posnamem tudi kakšen vlog (video blog). Kot gostujoča blogerka pišem še za podjetje MiniMez letošnjim letom pa sem postala ambasadorka otroške trgovine Wow! Baby. Pisanje bloga mi je omogočilo, da spoznam veliko različnih podjetij in iz tega se je razvilo nekaj zanimivih sodelovanj. Med preteklimi objavami lahko najdete sodelovanja s spletnimi trgovinami in podjetji, kot so Stokke, Silly, Gozdna VilaSava Hotels & Resorts, Logos Trend, Inverted, Lekos, Curaprox Slovenija, Zott, Vichy, Salon obutve Obuta noga, Tosama, Kokopoko, Zdrav obrok, Owlie Bowlie, Bubamaca, Trunki Slovenija, Otroška revija Zmajček, Medooza, Fensifilc idr. Veliko mi pomeni tudi blogersko povezovanje, zato sem ponosna članica Mami blogerk, ki smo se pred kratkim združile na skupni spletni, Facebook in Instagram strani, da bi slovenskim mamicam ponudile naše najboljše vsebine, na enem mestu.

Vse kar objavim je plod mojih lastnih izkušenj. Vsa mnenja in razmišljanja o različnih izdelkih so izključno moja in iskrena ter izražajo mojo osebno izkušnjo z njimi. Objave, ki so sponzorirane, bodo kot take tudi navedene in bodo izbrane na podlagi moje osebne presoje.

 Članica skupine MamiBlogerke

Članica skupine MamiBlogerke

X