Superfitke in Aljaž prvič na drsališču

Home / Uncategorized / Superfitke in Aljaž prvič na drsališču

Sobota je bila sončna in in odločili smo se, da jo preživimo na prostem. Temperature res da niso preveč zimske, a ker zna biti po večih urah zunaj kljub temu mrzlo in ker je trava vedno vlažna, jima na takšne družinske dogodivščine najraje obujem Superfitke. Do zdaj me še niso razočarale, saj imajo znotraj ovčko, ki greje majhne nogice in še nikoli se ni zgodilo, da bi bila njuna stopala mrzla.

V Kidričevem imajo krasno drsališče, kjer si lahko po simbolični ceni izposodiš drsalke (pa še otroci dobijo čajček) in tako smo Aljažu uresničili željo po tem, da bi prvič drsal. Njegovi odzivi so bili tako luštni, da smo se vsi zelo zabavali. Najprej smo led preizkusili kar z čevlji in se malo za hec podrsali s Superfitkami, kar je bilo zabavno tudi Zari, ki letos še ni in ne bo stopila na drsalke. Potem si je Aljaž lahko končno obul drsalke in po tem, ko je samozavestno stopil na drsališče, češ da on to itak že zna, padel na realna tla. Prišli so tudi moji starši in brat ter sestra, tako da smo se vsi pošteno nasmejali Aljažu, ki je bil na ledu zelo neroden. To pa mu ni pokvarilo veselja in navdušenja in zato ga zelo spoštujem in bomo sigurno še šli. 

Naš ati je imel težko nalogo usmerjanja in učenja, Zara pa je budno opazovala kaj se dogaja.

Proti koncu se je Zara naveličala opazovanja in se je odpravila raziskovat okolico. V bližini so bila igrala in tako smo se še malo poigrali, spili svoj čaj in se počasi odpravili domov z novo izkušnjo, ki si jo bo naš fant za vedno zapomnil.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga. Pokukajte tudi na Facebook stran Salon obutve Obuta noga, da boste na tekočem z njihovo ponudbo in aktualnimi ugodnostmi. Hvala Salonu Obuta noga za sodelovanje, s škorenjčki smo zelo zadovoljni.

Zara nosi čevlje Superfit Husky v vijolični barvi, Aljaž pa enak model v sivi barvi.

X