Božični večer, vodene koze in naše voščilo

Božični večer, vodene koze in naše voščilo

Današnji dan smo dolgo čakali in načrtovali, a smo že navsezgodaj doživeli hladen tuš, ko smo ugotovili, da je Aljaž zbolel za vodenimi kozami. Nič kaj se ne veselim dejstva, da bodo (najbrž) sledili še trije drugi družinski člani. Ah, pa komaj smo preživeli to Jakobovo prvo vročino. S tem je nekaj naših načrtov padlo v vodo, a smo se imeli kljub temu lepo. Bilo je zelo zabavno opazovati, kako je Jakob pri vsem sodeloval. Okraski so ga popolnoma prevzeli in tudi vzdušje ob glasbi je bilo zelo luštno. Aljaž in Zara sta že prava profesionalca in pri krašenju nista potrebovala veliko pomoči. Zara je ves čas plesala in nam ugašala luči ter komaj čakala, da prižgemo lučke na božičnem dreveščku. Ko smo okrasili, sem dokončala božično večerjo. Otroka sta med tem plesala in se igrala, Jakob pa mi je “pomagal”. Povečerjali smo, se pogovarjali, večer pa nadaljevali tako, kot vsaki drugi dan. Seveda niso manjkali niti piškoti, ki smo jih v zadnjih dveh dneh spekli kar nekaj. Njami.

Upam, da je bil tudi vaš božični večer tako lep in poln otroškega smeha. Jaz in moja družina vam želimo lepe praznike. Naj bo božič lep in umirjen, v novem letu pa vam želimo predvsem veliko zdravja, ljubezni in zadovoljstva.

Z ljubeznijo, Mama.


Na fotografijah doma imajo otroci oblečene pižame iz spletne trgovine Next, Zarin trakec pa je Owlie Bowlie. Na družinski fotografiji posneti v NLP Studio imajo oblečena oblačila iz Nexta, samo Jakobove hlače so iz trgovine Zara, dodatki (špangica in metuljčki) pa so Owlie Bowlie. Koda za nakup izdelkov Owlie Bowlie je ZLJUBEZNIJO15 in vam do 31.12.2016 nudi 15% popust v njihovi spletni trgovini.

X