Čarobni Nanos

Čarobni Nanos

Večkrat govorim o tem, kako me je materinstvo povezalo z naravo in z vso močjo, ki jo le-ta premore. Le kaj je lahko mogočnejše in bolj naravno, kot trenutek, ko se ustvari novo življenje? Kako je lahko človek bolj povezan z naravo, kot takrat, ko se rodi otrok? To je čudež življenja in najbolj naravna ter pristna stvar na svetu. Materinstvo me je povezalo z vsem naravnim, s svojo intuicijo, materinskim čutom in spremenilo moj pogled na svet. Še bolj, kot prej, sem hvaležna za prelepo državo, v kateri živimo, za vsa živa bitja in rastline, za možnost življenja na podeželju, kjer smo veliko v stiku z naravo, a hkrati tako blizu mestnemu vrvežu in vsemu sodobnemu. Hvaležna sem za vse trenutke, ko lahko brezskrbno tekamo in se igramo na travnikih, v gozdovih, na obali ali v gorah. Hvaležna sem za vse sončne zahode, ki jih lahko skupaj opazujemo (ali pa vzhode, glede na našo zgodnjo uro vstajanja, hihi), za ptičje petje, ki nas zjutraj zbuja in za vse trenutke, ko čisto instinktivno poskrbim za svoje otroke, ker pač nekje globoko v sebi vem, kako je prav in ker je to samo še en del čarobnega življenja.

Včasih je svoja čustva zelo težko ubesediti, kaj šele ujeti v objektiv, a Niki (NLP Studio) je uspelo. Na čarobnem Nanosu, kjer ni težko začutiti stika z naravo in vseh drugih močnih čustev ter hvaležnosti za življenje, ki nam je dano, so nastale ene izmed najlepših fotografij, kar sem jih kdaj videla. Pustimo to, da otroci kdaj ne želijo sodelovati in se fotografirati ali da kakšni drugi pogoji niso idealni. Tako je popolno, ker smo to mi. Nika, hvala za še eno čudovito izkušnjo in večen spomin. Več fotografij najdete na strani www.nikalazendic.com.

                          

Z ljubeznijo, Mama.

V sodelovanju z NLP Studio vam podarjam 20 eur popusta na Mommy&me fotografiranje ali na družinsko fotografiranje v mesecu maju, na Nanosu. Koda za popust je “zljubeznijomama”.

X