Zarin 3. rojstni dan in njen “rojstnodnevni intervju”

Zarin 3. rojstni dan in njen “rojstnodnevni intervju”

Danes je Zarin 3. rojstni dan. Zjutraj smo jo presenetili z veliki balonom, v obliki številke tri, nad katerim je bila navdušena (in Aljaž tudi), praznovanje pa smo načrtovali za popoldan. Kot vsak drugi dan sta se z Aljažem odpravila v vrtec in Zara se je ves teden veselila, da bo lahko praznovala s svojimi prijatelji. Medtem sva z Jakobom okrasila njihovo sobico, zavila darilo, pripravila nekaj aktivnosti, spekla tortico in se peš odpravila v vrtec, da smo se še malo sprehodili. Po prihodu domov si je Zara izbrala oblekico, v kateri je želela praznovati in nato sta se otroka lotila izdelave hiše iz kartonaste škatle. Balon, ki sem ga naročila, je namreč prišel v veliki kartonasti škatli, ki je odlična za igro z otroki. Ves popoldan smo risali in barvali na njo z našimi večnamenskimi Woody 3 v 1 barvicami, ki jih najdete v otroški trgovini Silly (te dni praznujejo rojstni dan in nudijo 20% popust, zato se splača pokukati), otroka pa sta se v njej tudi skrivala in se v igri z njo zelo zabavala. Kasneje smo pojedli tortico, se igrali, pokukali še v adventni koledar in naredili drugo nalogo ter nato pojedli še večerjo (ja, tortico je bila kakšno urco pred večerjo, pa kaj, hihi). Zari smo podarili Owlie Bowlie trakca z mašnicami, ki ju lahko najdete TUKAJ, skupaj s špangicami in metuljčki za fante. Izbrala sem trakca z rdečo in zlato mašnico, ker sta praznična in ker je rdeča Zarina najljubša barva. Ko je darilo odprla sem ji rekla, naj si izbere, katerega bo imela na sebi in vedela sem, da si bo izbrala rdečega. Obožujem to njeno osebnost in to, da vedno točno ve kaj ji je všeč in kaj si želi. En trakec smo dobili tudi v dar. Anja, hvala! Zara je bila nad vsem navdušena. Sem pa zelo vesela, da ji je bila najbolj všeč fotografija, ki sem jo zataknila za darilo in dve risbici, ki ju je dobila od Aljaža. Malenkosti štejejo. <3

Spomnila sem se, da sem z Aljažem, na njegov 4. rojstni dan, opravila “rojstnodnevni intervju” (objavo najdete TUKAJ), zato sem ga zdaj naredila še z Zaro. Določenih vprašanj še ni najbolje razumela, zato sem jih izpustila, a kljub temu je bilo simpatično poslušati kaj ima za povedati in bo lep spomin.

“ROJSTNODNEVNI INTERVJU”

Kako ti je ime? Zal(r)a.

Koliko si stara? 5 let (pokaže tri prstke).

Kdo je tvoj najboljši prijatelj? Nika.

Kaj najraje počneš? Igram.

Katera je tvoja najljubša barva? Rdeča.

Katera je tvoja najljubša hrana? Jabolko.

Katera je tvoja najljubša igrača? Balon. Moj balon s črko i (torej s številko tri, haha)

Kaj boš, ko boš velika? Kuhala.

Kaj misliš, da bo Jakob, ko bo velik? Radoveden.

Kaj te osrečuje? Nalepke.

Kaj te žalosti? Ko hočem bonbončke in jih ne dobim.

Katero risanko imaš najraje? Pujsa Pepa.

Katero knjigo imaš najraje? O božiču.

Kaj ti je bilo na praznovanju tvojega rojstnega dne najbolj všeč? Torta.

Kam bi rada šla? Na rojstni dan.

O čem razmišljaš preden zaspiš? O lučkah.

Katero je bilo tvoje najljubše rojstnodnevno darilo? Fotografija, na kateri me držiš v naročju.

Kako se naredi pica? Damo gor kečap, klobaso, sir. Ne vem.

Kaj tvoja mama zelo dobro počne? Peče torto.

Kaj misliš kako močan je tvoj ati? (Stisne pesti in mišice, a ne reče nič.)

Koliko otrok boš imela, ko boš odrasla? 9 (pokaže tri prstke).

Kje boš živela, ko boš odrasel? Na gozdni poti.

Česa se bojiš? Dinozavra.

Na kaj si ponosna? Na mamico.

Če bi lahko dobila, karkoli bi želela, kaj bi si zaželela? Mufin.

Kaj pa je najbolj zdrava stvar, ki jo lahko poješ? Mandarina.

Kateri je tvoj najljubši letni čas? Poletje.

Katera je tvoja najljubša žival? Opica.

Kateri je tvoj najljubši šport? Tekanje.

Kateri je tvoj najljubši praznik? Božič.

Draga Zara, hvala za lep dan in toliko lepih skupnih trenutkov. Občudujem te! Si odločna in močna osebnost, a hkrati tako nežna in ženstvena. Želim ti vse najboljše in vedi, da bom vedno s tabo in ob tebi. Nadaljuj svojo pot in ne pusti, da bi ti kdorkoli rekel, da česa ne zmoreš. Tako majhna si, pa vendar marsikaj zmoreš že zdaj in vem, da te v prihodnosti čakajo velike stvari. Kot sem zapisala že na Instagramu “dream big, little girl“! Radi te imamo!

Z ljubeznijo, Mama.

X