Mamiblogerke testiramo Philips AquaTrio Pro

Mamiblogerke testiramo Philips AquaTrio Pro

O tem, koliko časa mi, zraven dela in otrok, ostane za čiščenje raje ne bom govorila. Žal zelo malo. Močno se trudim, da bi jih vključila v večino gospodinjskih opravil, ampak ponavadi to izgleda tako, da je potem narejeno bolj malo, hihi. No, smo pa skupaj in imamo občutek, da počnemo nekaj koristnega ter spoznavamo različne življenjske veščine. Tudi to je nekaj.

Edina stvar, ki jo počnem vsaki dan in jo enostavno moram narediti, je sesanje. Skupaj s tremi otroki se v naše stanovanje prikrade tudi nekaj peska, kamenja, včasih celo blata, tukaj pa so še razne drobtine, prah, koščki papirja in druga umazanija. Vedno je nekaj. Že dolgo časa sem si želela neko enostavno rešitev, ki bi mi olajšala delo in mi prihranila nekaj časa, zato sem z veseljem preizkusila Philips AquaTrio Pro. Ko sem slišala, da je to mokro-suhi sesalec, ki hkrati sesa, čisti in suši, sem vedela, da je narejen za potrebe naše družine. Oh, kolikokrat se med jedjo kaj nadrobi in nato še polije. Takšno packarijo je cela umetnost počistiti in vedno mi vzame (pre)več časa. S tem sesalcem sem celotno stanovanje posesala hitreje, kot prej samo kuhinjo. In to pomeni, da je stanovanje hkrati posesano in pobrisano ter da se tla zelo lepo svetijo in imaš dejansko občutek svežine in čistoče! Vau, kajne? Za brisanje tal mi je namreč velikokrat zmanjkalo časa in je zato prišlo na vrsto bolj poredko. S tem sesalcem je bilo to opravljeno zelo hitro in prav vsi smo opazili razliko. Po večini stanovanja imamo parket in za gladke površine je ta sesalec zelo primeren. Ob robovih sem sicer morala še malo pomesti, ker sesalec težje pride zraven, ampak sem kljub temu prihranila veliko časa. Tudi otroci so pomagali pri čiščenju in ker je bilo delo opravljeno hitreje, kot ponavadi, smo imeli še veliko časa za igro.

Ta sesalec priporočam vsem, ki jim primanjkuje časa za čiščenje, pa bi vseeno radi imeli urejeno. Nisem še slišala za mamico, ki ne bi vsaj enkrat na dan sesala, sem pa slišala za ogromno mamic, ki bi si želele večkrat pomiti po tleh. Navdušena sem, da sem našla sesalec, ki naredi oboje hkrati in z veseljem ga priporočam naprej.

Z ljubeznijo, Mama.

X