Edini, ki mamicam vedno stoji ob strani

Edini, ki mamicam vedno stoji ob strani

Včasih se mamice med seboj hecamo, da je kup perila edina stvar, ki nam vedno stoji ob strani. Ko sem bila nazadnje na kavi z mojima Anjo (Maminamaza) in Danijelo (Mami na off) smo skorajda tekmovale v tem, katera opere in zlika več kupov perila in razočarne ugotovile, da ni dneva v tednu, ko nas ne bi čakal vsaj manjši kup perila. Kot mamica treh otrok sem bila absolutna zmagovalka v tem, koliko strojev perila operem in zlikam, haha. Tega res ni malo in velikokrat je gospodinjska opravila težko razporediti tako, da ostane še dovolj časa za igro z otroki in ostale zadeve. Nasveti, glede tega, kako si gospodinjska opravila razporediti in poenostaviti tako, da ostane čim več časa za družino, so ena najbolj pogostih materinskih tem. Kadarkoli ugotovimo kakšen nov trik, si ga mame podelimo med seboj in če najdemo kakšen pripomoček, ki delo olajša, si takoj izmenjamo priporočila. Enako je bilo s sistemskim likalnikom Philips Perfect Care ElitePlus 9682. Danijela se je vanj zaljubila na prvi pogled in ob prvi uporabi in ga takoj priporočala naprej, zato smo ga na koncu preizkusile vse tri in čisto vse tri postale navdušene nad tem, kako dobro zlika oblačila, razne zahtevnejše materiale, tudi volančke na raznih Zarinih oblekicah in srajce. Vse je zlikano z lahkoto, čas likanja pa je veliko krajši, kot takrat, ko se mučim s svojim starim likalnikom.

Veliko mamic me vpraša, zakaj sploh likam, če imam že drugih opravil vrh glave. Likanja sicer ne maram preveč, ampak takoj opazim razliko med lepo zlikanim oblačilom in med tistim, ki je bilo samo v sušilcu in nato zloženo. Ne samo, da je bolj gladko, ampak se mi zdi tudi bolj mehko in občutek imam, da celo drugače diši. Ne vem, ampak vem pa, da ko se enkrat na likanje navadiš, si težko predstavljaš, da ne bi likal, zato likam skoraj vsa oblačila.

Med testiranjem me je najbolj navdušilo naslednje:

  • Da je izjemno lahek, kar nisem pričakovala, saj gre za sistemski likalnik;
  • Ima močan izpust pare, kar omogoča hitrejše likanje (čas likanja se zmanjša za 30%);
  • Ima OptimalTEMP funkcijo za samodejno nastavitev temperature;
  • Omogoča tudi pokončno likanje, kar je še posebej koristno za npr. likanje srajc;
  • Ustavi sproščanje pare, ko ga ne premikaš in zaradi tega pametnega samodejnega izpusta pare s senzorjem DinamiQ, zagotavlja, da ni prežganin in ni skrbi, mamice namreč med likanjem včasih moramo skočiti stran od likalnika, zaradi kakšne situacije z otroki, kar je lahko tudi nevarno;
  • Ima eno samo nastavitev za vsa oblačila, kar je meni zelo pomembno, ker sem drugače večkrat v dilemi, katero nastavitev izbrati in ker velikokrat hitim, se mi tudi zgodi, da pozabim spremeniti nastavitev in kaj zafrknem.

Likanje s takšnim likalnim torej omogoči prihranek časa in pomaga pri tem, da se lahko kakšno uro več igrate z otroki, pa še za kakšno dodatno kavo s prijateljicami bo čas. Zame pa je največji užitek uporabljati aparate, ki profesionalno opravijo svojo nalogo, zato ga absolutno priporočam, ker je res najboljši, kar sem jih preizkusila. Od zdaj naprej bo torej edini, ki mamicam vedno stoji ob strani sistemski likalnik Philips in ne velik kup perila, ki čaka na likanje. Na strani Mami blogerk bomo en likalnik Philips Perfect Care ElitePlus 9682 tudi podarile, zato spremljaj in preveri podrobnosti o nagradi TUKAJ.

Z ljubeznijo, Mama.

Današnja objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Philips.

X