Philips Lumea Prestige, 2.del (ocena izdelka)

Philips Lumea Prestige, 2.del (ocena izdelka)

Za mano so že štirje tretmaji na 14 dni (četrtega sem opravila včeraj), zato lahko zdaj napišem že nekaj več podatkov o tem, kakšne so moje dlačice po tretmajih, na katerih delih telesa sem Philips Lumeo Prestige uporabila in kako se je na teh predelih obnesla, kaj mi je pri Philips Lumei všeč in kaj ne, kako sem z uporabo zadovoljna in kako bom napravo uporabljala naprej.

Kot sem že omenila v prvi objavi o Philips Lumei Prestige, ki jo lahko preberete TUKAJ, ima le-ta štiri različne nastavke, za različne dele telesa. Jaz sem napravo preizkusila pod pazduhami (nastavek za pazduho, izbočene oblike), na bikini predelu (nastavek za predel bikinija, izbočen in ima prozoren filter za bikini) in na rokah ter nogah (nastavek za telo, vbočene oblike). Moje koža je temno rjava, kar pomeni, da me sonce redko opeče in zelo hitro porjavim, za mojo barvo kože pa se priporoča intenzivnost svetlobe 1/2/3, kar sem nato kombinirala glede na predel telesa. Imam dlačice, ki so dokaj temne barve, kar bi naj zagotavljalo dobre rezultate in moram reči, da sem po štirih uporabah zelo zadovoljna. Dlačic je manj in te, ki so, so videti svetlejše in mehkejše. Še vedno se je potrebno briti, predvsem pred vsako uporabo naprave, da sploh deluje, in zdaj po tej začetni fazi odstranjevanja bom napravo uporabila na 4 do 8 tednov oz., ko bom opazila rast dlak. Če napravo uporabljaš pogosteje, s tem ne povečaš učinkovitosti in tudi, če bi en predel osvetlila večkrat, to ne pomeni, da bi bila učinkovitost zato večja, zato je Philips Lumeo Prestige potrebno uporabljati točno tako, kot piše v navodilih, zato da bo uporaba varna in učinkovita. Največjo spremembo sem opazila na področju pazduhe (morda zato, ker so bile dlačice tam najtemnejše), so pa tudi drugje rezultati lepo vidni.

Prednosti IPL naprave Philips Lumea Prestige:

 • Uporabljaš jo lahko doma. Prihraniš čas in tudi denar, hkrati pa lahko tretmaje narediš mimogrede, ko otroci spijo in med gledanjem televizije ipd.
 • Uporaba je hitra in enostavna. V navodilih za uporabo lepo piše, koliko minut porabiš za uporabo naprave na določenem delu telesa, recimo za bikini predel potrebuješ približno dve minuti.
 • Naprava se lahko uporablja žično ali brezžično. Brezžična uporaba je seveda veliko bolj priročna.
 • Baterije se enostavno in hitro napolnijo, prav tako pa naprava dolgo zdrži brez baterij. Priporočeno je, da jo napolnimo pred vsako uporabo, da se nam vmes ne izprazni (če uporabljamo na večjih delih telesa).
 • Rezultati so vidni že po tretji uporabi.
 • Philips Lumea Prestige ima štiri nastavke, ki se popolnoma prilegajo določenim različnim predelom telesa, zato je uporaba lažja in bolj učinkovita.
 • Naprava ima dolgo življenjsko dobo. Za odstranjevanje dlak po celem telesu boste potrebovali približno 400 svetlobnih utripov, nekatere tudi mnogo manj. To pomeni, da boste porabile le zelo majhen delček utripov. Večina modelov Philips Lumea namreč omogoča kar 250.000 bliskov.
 • Se enostavno očisti.
 • Philips Lumeo Prestige lahko deliš s prijateljico, sestro, mamo itd.

Slabosti IPL naprave Philips Lumea Prestige:

 • Cena, ki je na prvi pogled res visoka, a ko razmišljaš o odstranjevanju dlačic v salonu in ceni tistih tretmajev, vožnji, času in denarju, ki ga porabiš za vse to, lahko nakup Lumee Prestige tudi to odtehta in se na koncu izplača, še posebej če se za nakup odločite skupaj s prijatljico.
 • Preden narediš vse tretmaje do konca, preteče kar nekaj časa, zato moraš uporabo malo vnaprej premisliti. Trenutni jesensko/zimski čas je idealen za začetek uporabe.
 • Čez čas se dlačice vrnejo in je tretmaje potrebno ponoviti.

Več o napravi, uporabi in nakupu si lahko preberete TUKAJ.

Upam, da sem vam z izpostavitvijo tega, kakšne so prednosti in slabosti IPL naprave za odstranjevanje dlačic Philips Lumea Prestige pomagala. Moram reči, da sem, glede na to, da imaš občutek, da ne počneš nič posebnega, ker je tako preprosto in hitro končano, presenečena nad tem, da se rezultati pokažejo že po nekaj tretmajih. To mi je dalo dodatno motivacijo za uporabo in zadovoljstvo, ker potem nakup zagotovo ni zaman ter ga z veseljem priporočam.

Z ljubeznijo, Mama.

Današnja objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Philips.

Foto: NLP Studio.

 

X