Pikice. In drugi rojstni dan Mami blogerk.

Pikice. In drugi rojstni dan Mami blogerk.

Tole bi naj bila modna objava. Pa ne vem, če ravno je, hihi. V soboto smo Mami blogerke praznovale dve leti od nastanka naše skupnosti. Za to priložnost sem oblekla svojo trenutno najljubšo pikčasto obleko, pokombinirala pa sem jo s črnim plaščem in črnimi čevlji s platformo (kar žal ni na fotografijah). Praznovale smo v igralnici Rubi in Rudi, za hrano pa je poskrbel Palačinkomat. Njami. Res je bilo luštno. Ne samo, da je za nami dve leti prijateljstva in medsebojne podpore, za nami je tudi veliko uspešnih sodelovanj in projektov, dobrih vsebin na portalu Mami blogerke, launch naše aplikacije in še in še. Vsaka od nas je dobila tudi kakšno luštno darilce in na podlagi glasovanja smo izbrale tudi zmagovalke v raznih kategorijah. Jaz sem recimo zmagala v kategoriji za najbolj iskren blog. Hvala, drage kolegice in kolegi. Moram reči, da je bil to zelo zabaven del druženja in da med nami ni bilo čutiti nobene tekmovalnosti, čeprav se morda tako sliši. Vsaka od nas pač daje vse od sebe, vsaka je posebna, drugačna in ima svoje vrline, zato so si tudi naši blogi med seboj različni ter prav je tako. Danes objavljam nekaj utrinkov in upam na še veliko takšnih druženj.

Anja (Maminamaza), Nataša (Never2late4u), Danijela (Mami na off), jaz, Eva (Nepopolna mama)

Urška (Prav posebna mama, Prav posebno)

Eva je dobila posebno darilce od Andraža (Kdor to bere).

Sabina (Mami na vrtu), Anja, jaz in Danijela.

Urška (Carica sveta), Anja, jaz in Danijela.

Krasna darila smo dobile. Tukaj na fotografiji je darilni paket Cvetka zeliščno posestvo. Njihove izdelke že uporabljam (deodorant, sprej proti komarjem, masko  za lase), zdaj pa sem dobila nov paketek in tudi nekaj drugih izdelkov. Na spodnji fotografiji pa je darilo iz trgovinice Čistkjut.si, ki so mi podarili takšne vreče za pospravljanje igrač. Hvala!

Hvala tudi vsem ostalim, ki ste prispevali kakšna darilca za nas in vsem mojim blogerkami. Četudi zdaj nisem objavila vseh naših/vaših fotografij, je vsaka izmed nas/vas nepogrešljiv del skupnosti.

Z ljubeznijo, Mama.

Foto: Prav posebno.

X