Moj Nosečkin dnevnik: 19. teden

Home / Uncategorized / Moj Nosečkin dnevnik: 19. teden

Vesel božič! Upam, da ga vsi preživljate mirno s svojimi družinami. Tudi jaz se bom v teh dneh malo bolj posvetila svoji družini, zato bo objav manj, ampak Moj Nosečkin dnevnik pa enostavno moram zapisati, ker je to čas, ki ga posvetim samo sebi in bitju, ki ga nosim pod srcem in tega ne želim zamuditi.

Če si tudi ti v veselem pričakovanju ter bi želela svoje misli, občutke, mejnike nosečnosti in načrte zapisovati v svoj “šik” Nosečkin dnevnik je zdaj, ko poteka praznični teden brez poštnine, ravno pravi čas, da ga naročiš. Nosečkin dnevnik lahko naročite TUKAJ. Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo preko zasebnega sporočila na Facebook-u ali na e-mail naslovu info@zljubeznijomama.com.


19. TEDEN

Teža: 52 kg.

Obseg trebuha: 84 cm.

Kako se počutiš? Počutim se že rahlo drugače, ker težko dvigujem Zaro in se prepogibam, saj me kasneje potem vedno boli v spodnjem delu trebuha. Se trudim biti zelo previdna, da ne bi bilo kaj narobe, ampak ko pomislim, da sem (skoraj) na polovici, me skrbi, kako še bo.

Nosečniška hrepenenja: Glede na to, da so trenutno prazniki in polno obložene mize, lahko varno rečem, da je trenutno vse eno veliko hrepenenje, hihi. V teh dneh si bom še kaj privoščila, potem pa spet nazaj v ustaljen ritem. Zadnji teden sem se zredila za en kilogram, hmmmm.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Najlepše so bile naše priprave na praznike in skupno druženje. Tudi to, da otroček brca vsaki dan močneje in da ga zdaj čuti tudi mož, me vsaki dan spravi v dobro voljo.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Najtežje so bolečine v spodnjem delu trebuha po tem, ko kaj težjega dvignem ali se sklonim na nepravilen način (kdaj me bo izučilo???). Glede na to, da otročka pogosto čutim in imam drugače normalno nosečnost, me preveč ne skrbi, a je zelo neprijetno. Slabosti iz prejšnjega tedna pa se na srečo niso ponovile.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Za vedno si bom zapomnila trenutek, ko je brce našega fantiča začutil tudi mož, saj so to vedno posebni trenutki, ki jih je v veselje deliti z drugimi. Komaj čakam, da ga začutita tudi otroka, ampak do zdaj sta bila še malo premalo potrpežljiva.

Z ljubeznijo, Mama.

X