Terme Banovci #3

Home / Uncategorized / Terme Banovci #3

Zadnji dan našega obiska v Termah Banovci se je vreme žal poslabšalo in kmalu po zajtrku je začelo deževati. To nam zabave seveda ni pokvarilo, saj so se Tomi, Aljaž in Zara odločili, da bodo nekaj prostega časa izkoristili za kopanje v notranjem bazenu. Midva z Jakobom sva medtem malo počivala in v miru pripravila našo prtljago, tako da je bilo vse pripravljeno za kasnejši odhod domov.

Pred odhodom domov nas je čakalo še druženje z Gusarjem Edijem in obisk Turistične kmetije Šalamun. Tam nas je pričakal gospod čebelar in nam povedal veliko zanimivega o čebelah (ravno prejšnji dan je Aljaža pičila čebela, tako da je ta obisk lepo sovpadal z vikend tematiko, haha), hkrati pa smo se lahko posladkali še z različnimi medenimi izdelki in izdelovali sveče. Aljažu in Zari so bili najbolj všeč medenjaki, pa tudi izdelovanja sveče se je Aljaž lotil z velikim zanimanjem. Še na fotografiji se opazi, da je v delo vložil veliko truda. V takšnih trenutkih sem res ponosna na njiju. Upam, da te svoje radovednosti in želje po sodelovanju ne bosta nikoli izgubila.

Sledil je zelo poučen ogled filma o čebelarjenju in čebelah ter ogled panjev. Moram reči, da smo se tako najedli vseh dobrot in medu, da smo pri kosilu komaj jedli. Mmmm, res je bilo dobro.

Hvala Terme Banovci, da ste nas tako lepo sprejeli in pogostili, mi smo se imeli izredno lepo in vas sigurno še kdaj obiščemo. Če bi tudi vi želeli preživeti takšne ali podobne počitnice s svojo družino, pokukajte na www.nasvetzadobroseimet.si.

Z ljubeznijo, Mama.

X