Mami, te kaj bolijo noge?

Mami, te kaj bolijo noge?

Trudim se, da svoje utrujenosti, bolečin v križu in občutka utrujenih in težkih nog ne bi pripisovala temu, da se staram, ampak zgolj načinu življenja, hihi. Ob dopoldnevih sem ves čas v sedečem položaju, ker delam za računalnikom in le občasno si vzamem čas, da se sprehodim, ob popoldnevih pa tekam za otroci, ki nikoli ne mirujejo. Tu in tam mi uspe spiti kakšno kavo v miru, ampak tudi to ni rešitev za boleče noge. Ko otroci zvečer končno zaspijo, se velikokrat uležem, z nogami v zrak, da si pomagam pri cirkulaciji, zdaj pa sem začela še z uporabo Lekovita Lahkonog kreme in včeraj zvečer sem brez posebnih težav obula petke ter se odpravila na večerjo s prijateljicami, ker krema resnično poskrbi za občutek lahkih nog.

Kozmetiko Lekos, ki je narejena v Sloveniji, uporabljamo zdaj že skoraj tri leta in z izdelki smo zelo zadovoljni. Ker so otroci res aktivni, živahni in vedno v pogonu, mi ne preostane drugega, kot da njihovemu tempu sledim. Veliko prehodimo, se igramo na dvorišču, tudi tekamo in skačemo po trampolinu ter se vozimo s kolesi, skiroji in drugimi prevoznimi sredstvi. Nikoli nam ni dolgčas. V zadnjem času se mi je vse pogosteje začelo dogajati, da so me bolele noge. Še Aljaž je opazil in me velikokrat vprašal: “Mami, te kaj bolijo noge?”. Na koncu dneva, ko sem bila že utrujena in brez energije, so bile še bolj utrujene moje noge. V poletnih dneh so takšne težave še pogostejše. Name vročina zelo vpliva in ob soparnih dneh vedno čutim posledice. Ker je časa za počitek bolj malo in ker veliko prehodim sem se spomnila na to, da bi mi lahko pri tej težavi pomagala dobrodejna krema Lahkonog. Pomaga pri krčih, oteklinah in krčnih žilah ter poživlja utrujene noge in stopala. Z njo se namažem zjutraj in zvečer, ob tem pa se v nogah takoj pojavi en tak prijeten in osvežilen občutek. Na kremi je zapisano: “Krema je namenjena sproščujoči negi nog. Kožo vlaži, mehča, prijetno hladi ter prekrvavi in spodbuja njeno obnavljanje. Kremo z rahlimi krožnimi gibi nanesite v meri od stopal proti stegnom. Priporočamo uporabo kreme zjutraj in zvečer.” Odlično, kajne?

Ker moram, zaradi suhe kože, kremo tako ali tako vedno uporabljati, mi pride zelo prav. Z njo navlažim kožo, hkrati pa mi pomaga pri vseh težavah, ki me pestijo. Nekaj jih je morda res posledica staranja, veliko pa je odvisno tudi od načina življenja, dela in nege (pa tudi tri nosečnosti in trije majhni otroci so prispevali svoje), zato si je pri takih stvareh vedno dobro pomagati, če le obstaja preprosta rešitev.

Z ljubeznijo, Mama.

Današnja objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Lekos. Hvala za sodelovanje in zaupanje. Spet ste mi olajšali življenje, hihi.

X