Ogled novoletnih lučk v našem mestu

Home / Uncategorized / Ogled novoletnih lučk v našem mestu

Kadarkoli smo v bližini, vsaj na hitro, če nimamo veliko časa, skočimo pogledat novoletne lučke in veliko smrečico, ki krasi naše prelepo mesto. Bili smo tudi na slavnostnem prižigu lučk in res je nekaj v tej okrasitvi in v teh lučkah, kar privabi iskrice v otroške oči in nasmešek na njihova usta. Naše mesto je majhno in z lahkoto prehodimo vse ulice, štejemo lučke, opazujemo barve lučk ipd., vedno pa se najraje ustavimo pri smrečici, kjer se otroci še posebej radi zadržujejo, saj je spodaj lahko tudi njihovo “skrivališče”, kjer se skrivajo, lovijo in smejijo.

Prejšnji teden, ko sem ravno razmišljala o obutvi in o tem, katere čevlje naj kupim Zari, da bodo nepremočljivi, topli in udobni, sem naletela na akcijo Salona obutve Obuta noga, v katero smo se lahko prijavili starši, ki smo želeli preizkusiti obutev Superfit. Z veseljem sem se odzvala na njihovo elektronsko sporočilo, saj obutev Superfit uporabljamo za Aljaža že odkar je shodil (prvi par je dobil pri komaj 11 mesecih, ker se je takrat že veselo podil naokoli) in je bila logična odločitev, da izberem tudi za Zaro nekaj, kar je preverjeno kakovostno in trpežno. Od dne, ko smo jih prejeli, jih nosi, in smo zelo zadovoljni. Skrbelo me je, kako bo v njih hodila, ker ni navajena na tako kompakten čevelj in je precej drobna (tudi shodila je kasneje kot Aljaž), ampak me je skrbelo zaman. Zelo so ji všeč, predvsem barva, in v njih zelo lepo hodi ter je nič ne moti. Tudi topli so, tako da komaj čakam, da zapade sneg in jih bomo lahko preizkusili tudi med sankanjem. Aljaž medtem ostaja zvesti uporabnik svojih Superfitk in všeč jima je, da imata zdaj “enake” čevlje.

Naša nagajivka med raziskovanjem, tekanjem in skakanjem.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga. Pokukajte tudi k njim na Facebook stran Salon obutve Obuta noga, da boste na tekočem z njihovo ponudbo in aktualnimi ugodnostmi. Hvala Salonu Obuta noga za sodelovanje in krasne škorenjčke, ki jih bom zagotovo še večkrat omenila.

Zara nosi čevlje Superfit Husky v vijolični barvi.

X