Prvič na snegu s Superfitkami

Home / Uncategorized / Prvič na snegu s Superfitkami

Otroka sta tako dolgo čakala na sneg, da smo imeli občutek, da ga ne bo nikoli (se ne pritožujemo nad sončkom, ki nas je razvajal). Jaz zime ne maram preveč, ampak se vsako leto znova razveselim snega zato, ker vem, da to za otroka predstavlja neverjetno veselje. Najbrž sta od lani že malo pozabila, kako izgleda igra na snegu in kako je luštno, zato je bilo letos spet “kot prvič”. Najprej sta gazila po njem in se ga dotikala ter ga preiskusila na vse možne načine.  Nekaj sta ga oblikovala, nekaj ga je romalo v usta, nekaj pa v zrak. Ugotovila sta, da je tudi metanje v sneg zelo zabavno. Šele kasneje so prišle na vrsto sanke. Malo sta se sankala, ampak ker ni šlo tako hitro, kot bi želela, sta se potem odločila za kepanje in metanje snega z lopato. Aljažu je šlo odlično od rok z njegovo lopato, Zara pa se je znašla in uporabila lopatko iz peskovnika. To, da je ves čas še snežilo, ju ni motilo in najbrž bi lahko bila ves dan na snegu.

Preživeli smo zabavno popoldne na snegu in glede na vse vragolije, ki sta jih počela me je zelo zanimalo ali bodo Superfitke ohranile nogice tople in suhe. Tokrat smo jih prvič letos preizkusili tudi na snegu. Ko smo prišli v hišo, sem z veseljem ugotovila, da so nogice suhe in tople. Vedela sem, da imajo čevlji Superfit GORE-TEX® podlogo, ki je zelo tanka membrana in garantira trajno vodoodpornost, zaščito pred vetrom ter prehajanje vlage od znotraj navzven, in ta se je izkazala za resnično učinkovito. Kljub temu, da je čevelj v primerjavi z drugimi podobnimi zimskimi škornji lahek in morda izgleda manj podložen, nogico resnično ohrani toplo in suho tudi po dolgotrajni igri na snegu.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga. Pokukajte tudi na Facebook stran Salon obutve Obuta noga, da boste na tekočem z njihovo ponudbo in aktualnimi ugodnostmi. Hvala Salonu Obuta noga za sodelovanje, s škorenjčki smo zelo zadovoljni. Na snegu so se odlično odrezali.

Zara nosi čevlje Superfit Husky v vijolični barvi, Aljaž pa enak model v sivi barvi.

X