Moj Nosečkin dnevnik: 27. teden

Home / Uncategorized / Moj Nosečkin dnevnik: 27. teden

Ta teden je bil zelo lep in produktiven. Ne samo, da razmišljam o novih projektih, tudi v povezavi z Nosečkinim dnevnikom se je veliko dogajalo. Včeraj sem na Facebook strani Nosečkin dnevnik, že razkrila prvo trgovino, kjer si lahko, po novem, dnevnike ogledate in kupite tudi “v živo”. Gre za SMILE concept store, na Mestnem trgu 6, v Ljubljani. Tudi druga trgovinica se nahaja v Ljubljani in kar je še posebej krasno je to, da v njej na enem mestu najdete več stvari za nosečnice in mlade mamice, zato je nakup lahko opravljen res tako mimogrede. To je trgovina Popek, ki se nahaja v BTC-ju, v hali A.

Vsi ostali, ki (tako kot jaz) najraje nakupujete preko spleta, pa ste vabljeni, da svoj Nosečkin dnevnik naročite TUKAJ.


27. TEDEN

Teža: 55 kg.

Obseg trebuha: 92,5 cm.

Kako se počutiš? Počutim se dobro, čeprav se mi očitno še ni uspelo znebiti slabokrvnosti in bom zelo vesela še kakšnega dodatnega (čimbolj naravnega) predloga, kako si lahko izboljšam kri.

Nosečniška hrepenenja: Posebnega hrepenenja ni bilo, sem si pa ta teden večkrat privoščila piščančjo solato in pa obvezno zraven še motovilec. Bi pa spet kakšen francoski rogljiček, polnjen s čokolado, po “dolgem” času.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Ta teden je bilo najlepše opazovati in čutiti otročka, kako se res že sunkovito in močno premika. Tudi mož je navdušen nad valovanjem trebuha in je seveda prepričan, da se Aljaž in Zara nista tako živahno premikala. No, jaz vem, da sta se, hihi. Je pa res, da že v teh parih letih marsikaj pozabiš, čeprav nikoli ne želim pozabiti, kakšen je občutek, ko znotraj tebe raste novo življenje. Nestrpno pričakujem tudi to, da bi začutila še kakšno kolcanje.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Nič ni bilo posebej težko. Lahko pa bi izpostavila vstajanje iz kavča, ki res že postaja malo komično. Še posebej po kakšni dobri večerji.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Ta teden sem imela ponoven zdravniški pregled in na hitro videla tudi našega fantka, ki pridno raste. Ob koncu 27. tedna so mu tako namerili 1100 g in čeprav se ponavadi na takšne številke ne oziram preveč, si bom tole vseeno malo zabeležila, ker do zdaj nimam zapisane še nobene meritve. Zdaj, ko sem v zadnjem trimesečju, si poskušam še čimveč zabeležiti in si zapomniti vse občutke ter čimvečkrat pobožati svoj trebušček. Samo še s fotografiranjem bi morala biti malo bolj pridna (čeprav morda na blogu ne izgleda, se moram včasih prav prisiliti, da pofotografiram trebušček in v vsaki naslednji nosečnosti sem bolj pridna, haha).

Z ljubeznijo, Mama.

X