Po zvončke s Superfitkami

Home / Uncategorized / Po zvončke s Superfitkami

Z našimi Superfitkami gremo res skoraj da povsod in še dobro, da smo si jih obuli tudi včeraj, ko smo šli nabirat zvončke, ker nas je ulovil dež. Zdaj pa res lahko rečem, da smo jih preizkusili v vseh vremenskih razmerah in da so se v vseh odlično obnesle (sneg, led, sonce, veter, dež). Tudi tokrat so njune nogice ostale suhe. Če imate doma kakšnega nadebudnega malčka veste, kako privlačne so luže. Velikokrat je otrokom nemogoče preprečiti, da bi vanje skočili, pa četudi na sebi nimajo dežnih škornjev. No, tudi to smo preizkusili. Naš Aljaž je veselo čofnil v eno izmed luž na poti in res sreča, da je imel na sebi ravno vodoodporne Superfit Husky (res škoda, da v tistem trenutku pri sebi nisem imela fotoaparata).

Kljub temu, da je začelo deževati, nam je torej uspelo nabrati šopek zvončkov za babico, ki danes praznuje svoj rojstni dan. Resda smo malo pohiteli in doma temeljito očistili škornje, ki so bili dokaj blatni, ampak smo se pa pri tem tudi zabavali in vesela sem, da smo lahko brez skrbi uresničili namen obiska v parku. Mimogrede, tudi čiščenje škornjev Superfit je zelo enostavno in kljub temu, da jih uporabljamo že celo zimo so še vedno kot novi. Aljaž mi je že prišepnil, da jih bo prišparal za bratca, ko jih bo prerasel, ampak, bi pa tudi on želel svoj novi par za naslednjo zimo, hihi.

Upam, da v naslednjih dneh ponovimo vajo še v sončnem vremenu.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga in je zadnja v sklopu našega sodelovanja. Hvala salonu Obuta noga, ki nam je omogočil ustvarjanje brezskrbnih zimskih spominov z najboljšo otroško obutvijo na trgu. Pokukajte tudi na Facebook stran Salon obutve Obuta noga, da boste na tekočem z njihovo ponudbo in aktualnimi ugodnostmi.

Zara nosi čevlje Superfit Husky v vijolični barvi, Aljaž pa enak model v sivi barvi.

X