Darila za nosečnice

Home / Uncategorized / Darila za nosečnice

V preteklosti sem že pripravila podobna seznamčka, kjer predlagam nekaj daril za novopečene mamice in za novorojenčke. Tokrat, ker sem ravno nosečka in ker si tudi nosečke zaslužimo malo razvajanja (ne pozabite na materinski dan), pa sem pripravila nekaj predlogov za darila za nosečnice.

1. Nosečkin dnevnik. Seveda sem na prvo mesto uvrstila dnevnik za nosečnice, ki je idealno darilo za nosečnico, saj jo bo spremljal skozi celotno nosečnost in ji pomagal pri načrtovanju, pripravah in ohranjanju spominov na najlepše obdobje njenega življenja. Nosečkin dnevnik je lep in praktičen ter zato zelo zaželjen v torbici vsake nosečnice. Izbirate lahko med tremi različnimi naslovnicami.

*V tednu od 21.3. – 25. 3., ko praznujemo materinski dan, pri naročilu vpišite kodo MAMA10, ki vam zagotovi 10% popust na nakup.

2. Ustvarjalnica (RebekaPerko) ustvarja čudovite, ročno poslikane skodelice z različnimi in poljubnimi motivi ter napisi, kar se mi zdi vedno odlična ideja za darilo. V takšni luštni skodelici lahko nosečnica spije svojo jutranjo kavo ali čaj, hkrati pa na strani Rebeke Perko najdete tudi večje skodelice, krožnike in drugo. Slika tudi na platno.

3. Domača granola Fruštek (poljuben okus). Za nosečnice je zelo pomembno, da že zjutraj zaužijejo zdrav in hranilen obrok, kar jim lahko podarite preko domače granole Fruštek, ki jo najdete v različnih okusih, trenutno pa so na voljo tudi znižani darilni paketki za vse mamice. Nosečnici pa se lahko kaj hitro zgodi, da granola ne bo samo za zajtrk, hihi.

4. Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice. Ker je prehrana med nosečnostjo zelo pomembna in ni lahko vsaki dan pripraviti nekaj primernega in hranljivega, nam lahko pri tem pomaga nova knjiga Ane Žontar Kristanc. Takšna knjiga z nasveti in recepti lahko marsikateri nosečnici olajša načrtovanje obrokov med in po nosečnosti, hkrati pa so recepti primerni tudi za naše otročke oz. kar za vso družino.

*Do srede (jutri) do 12h pri naročilu Anine knjige prihranite poštnino.

5. Ženski copati Brodi. So udobni, narejeni iz kvalitetnega, preverjenega usnja in ne drsijo, saj je podplat narejen iz PU gume, kar je za nosečnico zelo pomembno. Nosečnica bo darila še posebej vesela, ker jih bo lahko nosila doma in jih vzela s seboj tudi v porodnišnico. Izbirate lahko med različnimi motivi, ki so delo Brodi ustvarjalcev in zagotovo se najde za vsako nosečnico in mamico nekaj luštnega.

Upam, da vam je moj seznam všeč in da bo komu koristil. Gre za slovenske izdelke, tako da imejte v mislih, da z nakupom le-teh podprete slovenska podjetja in ustvarjalce in hkrati pomagate našemu gospodarstvu in ljudem.

Z ljubeznijo, Mama.

X