Lahkih nog naokrog

Home / Uncategorized / Lahkih nog naokrog

Poletje ima svoj čar. Kljub neznosni vročini, je tako luštno poiskat senčko in opazovati otroke, ko se brezskrbno podijo po parku, igrajo na igralih in ližejo sladoled. To, da za oblačenje in obuvanje porabimo enkrat manj časa, kot pozimi, je samo še pika na i. Ker smo radi aktivni in se veliko sprehajamo, igramo, tekamo in plezamo, vedno poskrbimo za karseda udobna oblačila in obutev (najbrž zato Zaro redko vidite v oblekicah, čeprav jih ima zelo rada). Teva so tista obutev, ki nas še nobeno poletje ni razočarala, zato jih z veseljem priporočam tudi drugim mamicam. Izbira čevljev za otroke ni enostavna, zato sem vesela, da obstaja obutev, s katero ne moreš zgrešiti.

Pomembno se mi zdi, da je obutev udobna, mehka, praktična in kakovostna. Pri Tevicah je tako, da so zelo udobne, oba otroka jih sama obujeta in sezujeta (velikokrat smo tudi kar bosi, ampak to pač ni možno povsod, hihi), nič ni narobe, če se zmočijo in se tudi enostavno operejo. Naše lanske Tevice so kot nove, zato lahko potrdim tudi to, da se ne uničijo zlahka. Trudim se, da sta otroka čimveč zunaj in aktivna ter da jima pri tem ne postavljam nepotrebnih omejitev. Ko sta na svežem zraku, sta tudi veliko bolj srečna in sproščena, mami in ati pa si lahko malo odpočijeva, če nama to dovoli tudi naš najmlajši član.

Zelo sem vesela in ponosna, ko vidim, da se trudita in zmoreta toliko različnih aktivnosti. Zara se trenutno najraje guga, a ker Aljaž ves čas pleza, se tudi ona zelo rada preizkusi v tem. Vsakič ji uspe nekoliko višje. Kmalu ne bo več igrala, ki ga tudi ona ne bi obvladala, zato sem zelo ponosna na svojo neustrašno dveinpolletnico. Vesela sem, da sta oba otroka zelo “trmasta” in ne sprejmeta ne za odgovor. Pri vzgoji je to sicer velikokrat težava, a pri osvajanju novih veščin je to odlična osebnostna lastnost. Otroci marsikaj zmorejo in znajo sami, samo pustiti jim moramo.

Upam na še več takšnih skupnih trenutkov, kot so ti na fotografiji. Prejšnji vikend smo bili tudi na Art Kampu v Mariboru, ki poteka v okviru Festivala Lent in ga obiščemo vsako leto, ker je res luštno, ampak naš Jakob ni bil navdušen, zato nismo ostali dolgo. Ahhh, ti krčki… Morda ponovimo to soboto, ko je zadnji dan.

Želim vam čimveč brezskrbnih poletnih dni!

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s spletno trgovino Teva.si. Hvala za sodelovanje in za kakovostno obutev! Pokukate lahko tudi k njim na Facebook stran Logos Trend, ki je uvoznik obutve Teva in Ugg za Slovenijo (Joooj, tudi Uggice obožujemo!), na Instagramu pa jih najdete pod @tevaslovenija. Tam boste zagotovo našli vse novosti in akcije v povezavi z njihovo ponudbo.

*Mnenje in razmišljanje o izdelku je izključno moje in iskreno ter izraža mojo osebno izkušnjo z njim.

Zara ima oblečeno majico H&M in kavbojske kratke hlače iz jeansa znamke Next, enako pa tudi Aljaž. Jaz imam na sebi kavbojske kratke hlače Stradivarius in majico H&M. Obute imam čevlje Birkenstock, model Arizona, in sončna očala Dolce&Gabbana. Jakobova tetra plenička Aden&Anais z zvezdicami je iz spletne trgovine Gozdna Vila.

X