Družinski piknik Mami blogerk

Družinski piknik Mami blogerk

V nedeljo smo se udeležili prvega družinskega piknika Mami blogerk na Dolenjskem. Odkar smo se združile na skupni spletni strani ter sodelujemo na skupnih projektih, smo si veliko bližje. Naša virtualna in osebna druženja so obrodila že nekaj luštnih, skupnih, objav, novih projektov, predvsem pa smo se spoprijateljile in druga drugo bodrimo ter spodbujamo. Enako prijateljsko naša druženja dojemajo tudi otroci. Všeč jim je sproščena energija, vedno se kaj zanimivega dogaja, veliko se igrajo, tekajo in raziskujejo, vedno pa tudi kaj dobrega pojemo (to je bil sicer prvi piknik, a mami blogerke se tudi drugače velikokrat dobimo in družimo). Na Dolenjskem smo se družili v Češči vasi, v Kššc Češča vas. Vsi smo bili navdušeni nad posestvom, čudovito naravo, konji in lastnikom Brankom, ki za vse zelo lepo skrbi (če boste kdaj v teh krajih, je to kraj, ki ga morate obiskati). Pogostil nas je Catering Kukman. Hrana je bila odlična, okusna in sveža, pa še zelo zdrave kombinacije so pripravili in sladica na koncu je bila božanska. Varuška Živa je poskrbela za animacijo, igre in poslikavo obraza, naše Mateja Tamše in Urška Golob pa sta fotografirali in ujeli nekaj krasnih trenutkov (spodaj). Žejo je pogasila Lemomama (limonada z okusom lubenice in navadna limonada podjetja Monin).

Foto: Mateja Tamše - fotografija. Foto: Mateja Tamše – fotografija. Foto: Mateja Tamše - fotografija. Foto: Mateja Tamše – fotografija. Foto: Mateja Tamše - fotografija. Foto: Mateja Tamše – fotografija. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno.

Ta moja posebna deklica je v vsaki stvari močno uživala in preiskusila čisto vse. Verižico narejeno in raznobarvnih testenin še vedno nosi (čeprav ob dotiku z vodo pušča barvo in kot nalašč se je med vsakim pitjem polila, haha), na trampolinu je bila glavni vratar, čeprav smo ji rekli, da mora promet ven in noter teči gladko. Ona je vztrajala pri svojih pravilih (uffff). Z velikim veseljem je jahala, se udeležila poslikave obraza in se spremenila v Elzo, naredila ribico iz papirnatih krožnikov, se gugala in tekala sem ter tja.

Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Mateja Tamše - fotografija. Foto: Mateja Tamše – fotografija.

Oba sta navezala nekaj novih prijateljstev in obudila stara. Aljaž je večino časa skakal na trampolinu, napihoval balone, se igral z vodo in kamenjem, postal Spiderman, jahal in se tudi stepel (kaj češ, tudi to se zgodi). Na srečo imamo še Jakoba, ki je zaenkrat večino časa pri mami v naročju ali pa raziskuje na varni razdalji. Vse mu je bilo zelo zanimivo, še posebej konji in kamenje, pa tudi žoga ga je zaposlila za nekaj časa. Ne vprašajte pa, kdaj je tisto zvečer zaspal. Še zdaj sem utrujena, haha.

Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno.

Fotografirala sem tudi jaz, tako kot vedno, ampak moje fotografije bodo očitno tokrat bolj za družinski arhiv, ker se s temi, od Mateje in Urške, sploh ne morejo primerjati, hihi.  Pokukajte še na njun blog. Mateja ustvarja Mami na kvadrat in pol, Urška pa je Prav posebna mama na Prav posebno.

Foto: Prav posebno. Foto: Prav posebno.

Hvala vsem za čudovito preživet dan! Se že veselimo naslednjega srečanja.

Z ljubeznijo, Mama.

X