Mommy bag

Mommy bag

Od moje prve modne objave je preteklo že kar nekaj časa, zato sem si današnjo objavo zamislila kot modno, a hkrati uporabno, saj bom z vami delila izkušnjo glede prostorne in lepe Mommy bag. Če je bilo nazadnje govora o mama kavbojkah, pa naj bo danes o mama torbah, hihi. Najbrž sem že večkrat omenila, da mi ogromno pomeni, da so moje torbe prostorne in uporabne. Odkar sem mama, se težko ločim od svojih previjalnih torb. Imam jih kar nekaj in jih menjujem, glede na priložnost, barvo oblačil, količino prostora, ki ga potrebujem ipd. Imam tudi previjalno torbo, ki se spremeni v nahrbtnik in nekaj nahrbtnikov, ki sicer niso namenjeni mamicam, a so lepi in uporabni (nahrbtniki so odlična izbira takrat, kadar potrebujete proste roke). Včasih si zaželim kakšno manjšo torbico, morda celo clutch, za kakšno posebno priložnost, ampak me življenje hitro postavi na realna tla, saj je večja možnost, da bom s seboj tovorili dve torbi, kot eno majhno. Pred enim tednom smo se ustavili v trgovini Pikolin v Celju, ker smo dostavljali dnevnike, in res nisem imela namena nič kupiti, ampak Mommy bag pa mi je takoj padla v oči, zato sem jo kasneje naročila. Po več kot enem letu nošenja klasične previjalne torbe (ki je sicer krasna) je res luštno imeti takšno torbo, v kateri imaš dejansko dovolj prostora tudi za malico za tri otroke, pijačo za tri otroke, vse za najmlajšega in še nekaj zase. Ponavadi sem imela v previjalni torbi osnovne stvari in hrano ter pijačo za Jakoba, vse ostalo pa sem pripravila v dodatno torbo/nahrbtnik (takrat sem bila še na porodniškem dopustu in smo bili vsi skupaj le ob popoldnevih oz. med vikendi, zato je bila dovolj previjalna torba). Poletje, družinski izleti, preživljanje časa na bazenu in na morju ipd. so kar klicali po novi, večji, torbi. Odlična bo za vse priložnosti in še posebej za na počitnice (tudi kot torba za na plažo). Izbrala sem črno barvo, ki paše k večini mojih oblačil in k vozičku. Zelo mi je všeč nekoliko bolj “rockerski” videz oblačil, zato bo odlična za k tem temnim kombinacijam. V današnji objavi sem jo pokombinirala k črnemu krilu s tilom, beli majici (t-shirt) z napisom “Everybody should be feminist” in kavbojski jakni ter sandalom s platformo v rose gold barvi.

Mommy bag (Childhome) me ni razočarala. Težko verjamem, da obstaja bolj prostorna materinska torba na trgu. Njene mere so 55 x 30 x 30 cm. Ima en velik predal in nekaj stranskih ter dodano previjalno podlogo in pas za čez ramo (ali za obesiti preko ročaja vozička). Najbolj všeč mi je, da stoji sama. Odložiš jo na tla, na klop ali kam drugam in stoji, medtem ko iz nje jemlješ svoje potrebščine. Tako tudi otroci lažje poiščejo kaj svojega. Uporabiš jo lahko, kot torbo za v porodnišnico, kot previjalno torbo, kot torbo za na družinske izlete, za na bazen in kot torbo za na plažo, športne aktivnosti itd. Preprost, a sodoben dizajn bo poskrbel, da boste povsod izgledale dobro, njena uporabna vrednost, pa bo poskrbela za dobro organizacijo.

Majica: Stradivarius. Krilo: Tally Weijl. Jakna: Next. Torba: Childhome, Pikolin. Čevlji: Etiketa shop. Ura: Michael Kors. Otroški voziček: Stokke Trailz.

Na hitro naj omenim še svojo ljubezen do rose gold barve. Ni pretirana, a obstaja. Svojo rose gold Michael Kors uro sem izbrala šest let nazaj in ker je trenutno zelo “trendi”, še vedno rada kupim kakšen modni dodatek, čevlje ali kakšno drugo malenkost v tej barvi in jih med seboj pokombiniram.

Z ljubeznijo, Mama.


V sodelovanju s trgovino Pikolin vam ponujam promocijsko kodo za svoje bralce/bralke. Koda je ZLJUBEZNIJOMAMA10 in vam ob nakupu torbice v njihovi spletni trgovini www.pikolin.si, prinese 10% popust. Sem prepričana, da boste s torbo zadovoljne, tako kot jaz.

X