Gusarski vikend

Gusarski vikend

Pretekli vikend smo se ponovno odpravili v Terme Banovci, Sava Hotels & Resorts. Tam smo bili že večkrat, zato najdete na blogu že kar nekaj objav, v povezavi s Termami in stvarmi, ki jih lahko v Banovcih doživite. Ne vem zakaj, ampak vedno, ko gremo, imamo vsaj en dan slabo vreme. Očitno smo slabo načrtovali. Smo pa čas izkoristili za kopanje v notranjem bazenu in se vseeno naplavali. Aljaž se zadnji mesec trudi z učenjem plavanja in moram reči, da mu gre odlično od rok. Vsi trije so zelo radi v vodi in ker je v notranjem bazenu zelo topla voda, je bilo vsem prijetno (Jakob ne mara hladne vode). V soboto smo se udeležili otroške animacije. Aljaž in Zara že od našega zadnjega obiska ves čas govorita o Gusarju Ediju in končno sta ga spet videla. Dopoldan so pekli pletenice, za popoldan pa je bil načrtovan gusarski pohod, ki je, zaradi dežja, žal odpadel. Animacija je vseeno bila in pripravljen so imeli rezervni načrt, ki jima je bil všeč. Bila sta med mlajšimi in lepo sodelovala, sva pa bila midva ves čas zraven (dopoldan Tomi, popoldan pa oba), čeprav je bilo rečeno, da bi ju lahko pustila sama. Vikend je minil čisto prehitro, smo pa se vseeno lepo imeli in že čakamo jutrišnji praznik, ko bomo spet skupaj.

Kjer se pleza, tam je naš najmlajši. Podobno, kot Aljaž, le da je začel malo hitreje (pri hoji pa ravno obratno). Kako lepo ga je opazovati, ko raziskuje okolico! Je pa kar malo nevarno, ker pri vsem oponaša Zaro in Aljaža, ki počneta raznorazne neumnosti.

Ne vem, zakaj, ampak milni mehurčki zdržijo pri nas ravno pol ure. Potem jih zagotovo polijeta. Vedno je isto, ne glede na opozorila…

Z ljubeznijo, Mama.

X