Smučarski sejem

Smučarski sejem

V soboto, ko je bil tako lep in sončen dan, smo se mi odpravili na smučarski sejem v Maribor. Seveda nismo mogli, da se ne bi odpravili tudi na svež zrak, zato smo izkoristili kar ves dan in se malo sprehodili še čez mesto. Najprej smo šli na kosilo (juhu, mami ni bilo potrebno kuhati), potem pa smo se odpravili na sonček in na koncu še na smučarski sejem. Aljaž bo letos prvič stal na smučeh, zato smo mu kupili smuči, pancarje in smučarske palice. Kombinezon, rokavice in čelado že imamo doma, smučarska očala pa še moramo nabaviti. Aljaž je pri izbiranju opreme zavzeto sodeloval in zaenkrat je nad idejo smučanja zelo navdušen, tako da upam, da tako tudi ostane.

Očitno otroci poznajo vse Minione, Elze in Ane ipd., če le hodijo v vrtec, pa čeprav jih še v življenju niso videli na televiziji in jih doma ne omenjate. Sobotna lekcija. 😉

Čelado smo izbrali v otroški trgovini Silly in komaj čakam, da vam jo pokažem, ker je res luštna in seveda tudi kvalitetna. Še malo in bomo vso opremo preizkusili, juhu.

Z ljubeznijo, Mama.


Aljaž ima oblečeno bundico H&M, ki sem jo kupila na lanskih razprodajah, hlače in kapica sta iz trgovine Next, čevlji pa so Superfit. Zara ima bundico in hlače iz Zare, kapica je Next, čevlji pa so Froddo. Jaz imam kapo iz Bershke, plašč in škornje iz Zare in nosečniške kavbojke Asos. Previjalna torba je znamke Skip Hop in sem o njej že pisala v eni od starejših objav.

X