Moj Nosečkin dnevnik: 24. teden

Home / Uncategorized / Moj Nosečkin dnevnik: 24. teden

Za mano je zelo pester in uspešen teden. Dogovarjam se za različna sodelovanja in distribucijo Nosečkinega dnevnika in resnično upam, da vam bo kmalu na voljo tudi v določenih izbranih trgovinicah. Vem, da vas je veliko takih, ki izdelek raje pogledate v živo, kar popolnoma razumem in se trudim, da bi vam to tudi omogočila. Spletna prodaja še vedno ostaja naš glavni način prodaje in upam, da vam je tako tudi najbolj udobno in enostavno naročiti Nosečkin dnevnik. Malo sem uredila tudi predstavitev izdelka in fotografije, tako da lahko pokukate na spletno stran ali Facebook stran, kjer najdete več informacij in podatkov.

Hvala vsem, ki z mano delite svojo izkušnjo z dnevnikom in kakšne malenkosti iz vaših nosečnosti. Res vas je luštno spoznavat in z veseljem vam tudi pomagam pri odločitvi o nakupu in odgovorih na vaša vprašanja.


24. TEDEN

Teža: 54 kg.

Obseg trebuha: 88 cm.

Kako se počutiš? Počutim se dobro. Izvidi so pokazali, da sem rahlo slabokrvna in posledično morda malenkost bolj utrujena, ampak nič hujšega. Sem že povečala vnos železa.

Nosečniška hrepenenja: Ta teden sem si privoščila čokoladne trojanske krofe. To je bilo eno tako tipično hrepenenje, ki se mu nisem mogla upreti.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Ta teden je bilo najlepše, ko je Aljaž prvič močno začutil brcike. Zdaj naš fantek že zelo močno brca in je njegovo premikanje tudi vedno bolj vidno s prostim očesom, zato otrokoma postaja zanimivo in se veliko sprašujeta o življenju v trebuščku. Ne morem verjeti, da sta že tako velika. Meni se zdi, kot da sta bila še včeraj onadva v trebuščku.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Nobena stvar ni bila posebej težka, razen spet ta polna luna, ki je vplivala na naše razpoloženje in razdražljivost. Zanimivo, kako vedno čutimo ta vpliv. Včasih nam krati spanec, spet drugič pa nam kravžlja živčke, hihi.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Za vedno si bom zapomnila vse akrobacije in vragolije, ki jih otroček vedno pogosteje izvaja. Prav luštno je spet to občutiti. Začela sem tudi s pregledovanjem oblačil od Aljaža in Zare in si počasi pripravljam vse, kar je uporabno. Sem kar malo zmedena, zaradi različnih letnih časov in nimam občutka kaj vse še bom potrebovala. Tudi v Ikei sva že nakupila, kar sva načrtovala, tako da se seznam potrebščin za novorojenčka krajša. Zdaj bomo še prepleskali in preuredili sobico, potem pa bodo na vrsti še zadnji nakupi, priprave na porod, pranje in likanje oblačil, posteljnine idr. Se že zelo veselim.

Z ljubeznijo, Mama.


Na fotografiji imam oblečene materinske kavbojke Asos (itak), majico Stradivarius, ogrinjalo iz Primarka in bundo za nosečnice iz H&M-a. Škornji so znamke Ugg.

X