S Superfitkami na otroškem igrišču

Home / Uncategorized / S Superfitkami na otroškem igrišču

V soboto, ko je pri nas močno pihal veter, smo se odpravili na izlet v Maribor, da bi si ogledali Lego razstavo v Europarku. Ker nismo vedeli ali je tudi tam takšno neprijetno vreme in ker se neradi prehitro slečemo v spomladanska oblačila, med temi vremenskimi spremembami, sem otrokoma obula Superfitke. Upali smo, da se bomo lahko tudi malo sprehodili in ko smo videli, da v Mariboru sploh ne piha, ampak je prijetno toplo (in hkrati ne prevroče), smo se odločili, da gremo na otroško igrišče v mariborski mestni park.

Preživeli smo nekaj krasnih ur na svežem zraku in otroka sta se po dolgem času igrala tudi na igralih, kjer so se Superfitke odlično obnesle. Čevelj ima posebno lahek in prožen podplat, kar jima je omogočilo brezskrbno tekanje in plezanje, hkrati pa se njune nogice niso spotile, zaradi mikro luknjic, ki jih imajo čevlji Superfit. Le -te so tako majhne, da skoznje ne moreta prodreti voda in veter, zato membrana zagotavlja, da stopala ostanejo topla in suha. Vseeno pa so luknjice dovolj velike, da skoznje prehaja para, ki jo oddajajo stopala in bi se sicer zadrževala v čevlju kot vlaga. Ta lastnost nam je tokrat še posebej koristila in čisto nič “preveč” ni bilo, da sta imela obute škornje.

Ko smo dodobra izkoristili sonček, smo se odpravili še na omenjeno razstavo, kjer smo si ogledali mojstrovine iz Lego kock in tudi otroci so se lahko igrali in sestavljali. Luštno.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s Salonom obutve Obuta noga. Pokukajte tudi na Facebook stran Salon obutve Obuta noga, da boste na tekočem z njihovo ponudbo in aktualnimi ugodnostmi. Hvala Salonu Obuta noga za sodelovanje.

Zara nosi čevlje Superfit Husky v vijolični barvi, Aljaž pa enak model v sivi barvi.

X