Stokke previjalna torba 2v1/Stokke Changing Bag

Home / Uncategorized / Stokke previjalna torba 2v1/Stokke Changing Bag

SLO

Že kakšno leto in pol najraje nosim nahrbtnike in se klasičnim torbam izogibam (vsaj takrat, ko sem z otroci). Nahrbtniki se mi zdijo veliko bolj uporabni in praktični. Preden sem rodila, sem uporabljala “navadne” nahrbtnike, saj Aljaž in Zara nista potrebovala posebnih potrebščin, kot so plenice in rezervna oblačila in so bili dovolj prostorni za moje osebne predmete, kakšno stekleničko in vlažilne robčke. Zdaj, po Jakobovem rojstvu, uporabljam samo še previjalne torbe, saj je potrebščin kar naenkrat več in jih težje stlačim v manjše nahrbtnike in torbice. Najraje uporabljam previjalno torbo Stokke, ki se ujema z barvo otroškega vozička (na voljo je več različnih barv in lahko izberete glede na barvo vozička ali glede na to, katera barva vam je všeč) in gre res povsod z nami. Ko pa sem slišala, da je izšla še nova previjalna torba Stokke 2v1, ki jo lahko nosimo tudi kot nahrbtnik, sem jo enostavno morala preizkusiti.

Previjalno torbo Stokke sem omenila že v večih objavah. Nad obema modeloma torb sem navdušena, a nova previjalna torba ima zame posebno vrednost, ravno zaradi nošenja na hrbtu. Nosi se lahko, torej, kot nahrbtnik ali kot torba za čez ramo ter se namesti tudi na voziček. Je zelo praktična in tudi uporaba je zelo enostavna. Torbe ni težko spremeniti v nahrbtnik in nazaj, zato vam to ne bo vzelo veliko časa. V torbi je manjša prenosna torbica za plenice ali kakšne druge potrebščine, ki je nameščena z gumbi ter jo lahko vzamemo ven ali pripnemo nazaj noter. Dodana je tudi podloga za previjanje, ki je shranjena v zunanjem žepu, za lažji dostop. Torba ima več žepov, tudi zunanjih in zelo mi je všeč, da je eden od teh žepov vodoodporen in ga lahko uporabimo za stekleničko ter ne rabimo skrbeti, da bi nam v primeru puščanja, le-ta zmočila ostale stvari.

To torbo ponavadi izberem za družinska potepanja in izlete, saj mi omogoča proste roke, kar je zraven treh majhnih otrok zelo pomembno. Omogoča mi, da sem sproščena in imam pri roki vse kar potrebujem, brez, da bi me to posebej obremenilo, saj je torba oblikovana tako, da nimaš občutka, da bi nosil kaj težkega. Je dovolj prostorna, da lahko vanjo zložim vse osnovne stvari, ki jih potrebujem, če pa gremo na celodnevni izlet imamo tako ali tako s seboj otroški voziček Stokke Trailz, ki ima veliko “nakupovalno košaro”, v katero zložimo še kakšna dodatna zgornja oblačila in hrano. Tako je dovolj prostora za vse, kar petčlanska družina potrebuje. Nekaj časa sem potrebovala, da sem se navadila na drugačno obliko nahrbtnika, a je v bistvu takšna oblika boljša, ker stvari lažje razporediš na svoje mesto in tudi nošenje je lažje, ker te ne vleče navzdol (upam, da razumete, kaj hočem povedati, hihi). Edina stvar, ki bi jo na tej previjalni torbi spremenila je zapiranje na magnet. No, torba se v bistvu zapre z zadrgo, kar je odlično, a je preko sprednjega majhnega žepa/prostorčka narejeno zapiranje na magnet, kar me moti takrat, ko je torba polna in magnet včasih popusti ali malo “štrli”, kar ne izgleda tako lepo.

ENG

For awhile now, I prefer backpacks versus shoulder bags (when I am with my kids). Backpacks are much more useful and practical. Before I gave birth to Jakob, I was using regular backpacks and they were big enough for our necessities, because Aljaž and Zara don’t need diapers and extra clothes anymore. When Jakob was born I started using Stokke Changing Bag, because now we have much more stuff and Stokke Changing Bag is just the right size for us and it comes in a variety of colors. Our Stokke Trailz stroller is in black melange, so I picked out a Changing Bag in black melange, because I prefer everything to match. When I heard about the new Stokke Changing Bag, which can be attached to stroller or used as a shoulder bag or backpack, I just had to try it out.

I love both of my Stokke Changing Bags, but I prefer the backpack version. I love it because it is very practical and easy to use. You can switch it form wearing it like a shoulder bag to wearing it like a backpack in only a minute (maybe less) and it is very easy. Changing Bag includes Foldable Changing Mat and Detachable Changing Purse. It has various sized pockets including a waterproof side pocket for added conveniences, which is my favorite because I hate when everything is wet because of the bottle.

I use this Changing Bag when we go on a family walk or trip, because it is easier for me if my hands are free when I am with all three of my children at the same time. I am more relaxed when I have everything I need at the reach of my hand and the bag is not too heavy. It is just the right size for everything we need and if we are on a all-day trip we put some extra clothes or food in our Stokke Trailz stroller which has a large shopping basket. That’s how I can pack everything we need. The only thing about this Changing Bag that bothers me is the magnet for the front pocket. The whole bag closes with the zipper, but the front pocket closes with the magnet and sometimes when the bag is full it does not stick and it does not look so pretty (I hope it makes sense). Anyway, this bag is a lifesaver for a mother with multiple children and I love it.

Upam, da vam moja izkušnja koristi. Previjalna torba je res morda samo ena malenkost, med vsemi potrebščinami za mamice in dojenčke, a lahko kakšen trenutek tudi olajša, če je dovolj prostorna, ima več majhnih žepkov in nudi več načinov nošenja in Stokke previjalna torba vse to ima ter nudi. Priporočam.

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Stokke. Več o njihovih izdelkih, tudi o Stokke previjalni torbi, si lahko preberete na njihovi spletni strani. Prav tako pa ste vabljeni na Facebook stran Stokke Slovenija. Najlepša hvala podjetju Stokke za sodelovanje in možnost preizkušanja tako kakovostnih izdelkov!

*Mnenje in razmišljanje o izdelku je izključno moje in iskreno ter izraža mojo osebno izkušnjo z njim.

X