Gremo skupaj z Milk Tigrom in Hitradiom Center na dogodek 100 družin v ZOO!

Gremo skupaj z Milk Tigrom in Hitradiom Center na dogodek 100 družin v ZOO!

Soboto smo preživeli na sončku. Nismo šli daleč, samo v mesto in na stadion, kjer sta se Aljaž in Zara igrala ter vozila s kolesom in poganjalčkom, Jakob pa je sladko spal. S seboj smo si vzeli tudi malico in se kasneje odpravili še na otroška igrala, tako da smo se res ves dan potepali, sprehajali, igrali in imeli zelo luštno. Še dobro, saj je Jakob danes zbolel. Njegov imunski sistem je sicer dober, če gledamo, kaj vse doživljamo zaradi alergij in glede na to, koliko je v stiku z raznimi virusi in bakterijami, ker je tretji otrok, a vseeno upam, da se v naslednjih mesecih še okrepi (se priporočamo za kakšen nasvet, kaj naravnega, zraven eteričnih olj, bi še lahko uporabili). Le naj bo sonček še naprej, da nam bo pri tem pomagal in da bomo lahko čimveč zunaj.

Pred kratkim je na police prišel nov Zottov puding Milk Tiger, z okusom vanilije in čokolade in bili smo eni prvih, ki smo ga lahko preizkusili (Aljaž in Zara sta bila seveda navdušena, hihi). Puding, jogurt in kakšen podoben izdelek imamo občasno za malico, zraven sadja in kadar se želimo posladkati. Všeč mi je, da je puding pakiran v majhne porcije, ki omogočajo, da otroci pojedo ravno toliko, kot potrebujejo. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil, želatine in konzervansov; vsebujejo pa kalcij. Če gremo na krajšo pot (kadar v avtu ni prevroče in kadar je malica hitro na vrsti) ga velikokrat vzamemo s seboj, tako kot recimo včeraj, na sprehod. Takšna malica nam pride prav na izletu, na otroškem igrišču, kadar smrkamo in ravno ne bi šli na sladoled, bi pa se posladkali, med vrtnarjenjem in tudi pri babicah (naša babi si je en četvorček celo prisvojila, haha). Kadar ga jeste, ne pozabite na barvice, saj je na kartončku luštna pobarvanka tigra Tima, ki je maskota Milk Tigra. Ko smo slišali, da Milk Tiger in Hitradio Center organizirata tudi dogodek za družine, smo se takoj priključili in vas z veseljem povabimo zraven. Gremo skupaj?

Milk Tiger in Hitradio center vabita 100 družin v ZOO. Izmed vseh prijavljenih bodo izžrebali 100 družin, ki bodo prejele brezplačne vstopnice za ljubljanski živalski vrt in se bodo udeležile največje družinske zabave v ZOO-ju. Dogodek bo potekal v soboto, 13. maja, od 10. do 13. ure in resnično upam, da se vidimo in se skupaj malo podružimo. Prijavite se lahko TUKAJ.

Ne pozabite se prijaviti in se vidimo!

Z ljubeznijo, Mama.


Današnja objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Zott, ki je poskrbelo za naše polne trebuščke. Hvala! Aljaž, Zara in Jakob se obiska v Živalskem vrtu zelo veselijo.

X