Moje leto in fotografiranje z izbranima mamicama

Moje leto in fotografiranje z izbranima mamicama

V zadnjih mesecih sem se pospešeno pripravljala na izid rokovnika, ki sem ga imela v mislih že leta, pa še nekako ni prišel na vrsto. Ker sem si lanski december obljubila, da bo leto 2017 moje in si zastavila veliko ciljev (že zdaj sem uresničila skoraj vse in ugotovila, da bo ravno september pravšnji za še en nov začetek in postavitev novih ciljev), sem želela to energijo usmeriti tudi naprej in jo na nek način vključiti v rokovnik. Poimenovala sem ga Moje leto, za pakiranje dala tiskati nalepke z motivacijskim napisom “To leto bo tvoje!” in vanj vključila nekaj vsebine, ki bo, upam, pozitivno vplivala na začrtanje vaših ciljev, obveznosti, vašega prostega časa, načrtov ipd. Zase vem, da mi bo ogromno pomenilo, da bo rokovnik vedno z menoj in da bom imela vse na enem mestu, si z njegovo pomočjo lažje organizirala vsakdan ter ostala osredotočena na pomembne stvari v življenju. Pri načrtovanju promocije rokovnika in planerja Moje leto, bi lahko ubrala običajno pot in izdelek fotografirala, fotografije dodala na spletno stran in jih nato delila naprej, a želela sem nekaj več, nekaj, kar bi bilo tudi zabavno in koristno. Med pogovorom z Niko iz NLP Studia sva prišli na idejo, da bi v fotografiranje vključili še eno mamico, ki bi s svojo energijo prispevala k predstavitvi izdelka, hkrati pa bi jo malo pocrkljali s profesionalnimi fotografijami in rokovnikom ter z njo preživeli nekaj časa za sproščen klepet, ki ga polno zasedene mamice (in roko na srce, to smo čisto vse mame, ker je to resnično najtežji poklic na svetu!) še kako potrebujemo. Nisva si predstavljali, da se bo na najin poziv javilo več kot dvesto mamic. Izbira je bilo tako težka, da sva na koncu izbrali kar dve mami, lahko pa bi jih veliko več, saj smo/ste čisto vse nekaj posebnega, izredno prijetne, srčne, predane in simpatične. Eno mamico je izbrala Nika, drugo pa jaz, pri tem pa nama je bila najbolj pomembna energija, ki jo začutiva preko ekrana in ne postava (sta pa res bili obe zelo postavni, hihi), starost, barva las, število otrok, poklic itd. V studiu je bilo jasno, da sva izbrali pravilno. Ena svetlolasa, druga temnolasa, obe krasni, zgovorni, delovni, a tudi nekoliko avanturistični in spontani.

Ana je temnolaska, visoka in vitka ter izredno simpatična, s čudovitim nasmehom. Zgovorna mamica majhnega fantka je zaposlena kot svetovalka na področju financ, računovodstva in digitalizacije poslovanja, a ni nič kaj dolgočasna sogovornica, polna navdiha in z ogromno izkušnjami ter z velikimi načrti za naprej. S svojo preprostostjo in iskrenostjo me je takoj osvojila in vesela sem bila, ko sem odkrila, da sva obe Štajerki, kar je dovolj dober razlog za ponovno druženje. Kmalu.

 

Prekrasna usnjena torbica je ročno delo moje drage prijateljice Jelene, ki ustvarja pod imenom Mia&Mika in moje otroke že nekaj časa osrečuje z najmehkejšimi usnjenimi copatki.

Nina je svetlolaska, prav tako visoka in vitka, s širokim nasmehom in iskrivimi očmi. Čeprav je trenutno zaposlena v administraciji, se takoj opazi njena svobodna duša, ki je bila najbolj srečna v časih, ko je bila zaposlena, kot stevardesa. Vidi se, da je težko pri miru. Najbrž je ravno to razlog, da zraven službe ustvarja še svoj blog in ima veliko odličnih ustvarjalnih ter poslovnih idej. Njen Val bo zagotovo potoval po svetu, hihi.

 

 

Glede na napisano jima bo rokovnik več kot koristil. Izbirali sta lahko med nekoledarskim rokovnikom, ki ni vezan na noben datum in ga lahko začnete izpolnjevati kadarkoli in koledarskim rokovnikom, ki je vezan na leto 2018. Obe verziji sta na voljo s spiralo ali trdo vezavo in posebej ali v kompletu, tako da izbira sploh ni enostavna. V obe verziji rokovnika boste lahko zapisovali tedenska opravila in načrte. Za vsak teden je na voljo prostoren tedenski rokovnik, poseben prostor za zapis hišnih opravil, tedenskega jedilnika in seznama za nakupovanje, prostor za načrtovanje časa zase in za družino in še več. Ker je seznamov opravil za mamice pogosto preveč, je v kompletu na voljo še kjut beležka in nalepke, ki bodo planerček popestrile. Se zeloooo veselim “feedbacka” mamic, ki sta ga v roke dobili prvi. Prav tako pa se veselim tudi vaših odzivov in upam, da bo rokovnik za vas koristen. Naročite ga lahko TUKAJ.

 

Peresnica, ki se ujema z rokovnikom, je delo Mini Bini.

Hvala Niki, ki je bila tokrat moja sodelavka, polna idej in navdiha, moj model (pokažem kmalu, hihi) in še fotografinja. Hvala Ani in Nini, da sta se prijavili in se odzvali na najino povabilo ter se v vlogi modela odlično odrezali. Hvala vsem trem, ki ste prenašale moje muhe in ukazovanja v smislu dajmo tako, postavi se tako, rokovnik dvigni bolj gor, premakni elastiko, nasmej se itd., hihi. No, to zadnje je bolj v Nikinem stilu in v bistvu nisem bila edina z navodili, kar mi je bilo všeč. Hvala vam!

Z ljubeznijo, Mama.

Foto: NLP Studio.

X