Moj Nosečkin dnevnik: 15. teden

Moj Nosečkin dnevnik: 15. teden

Približuje se december, ki je eden izmed mojih najljubših mesecev, pa čeprav tudi naporen zaradi praznikov in s tem povezane gneče. December je tudi mesec, ko moja Zara praznuje rojstni dan in je zato še posebej prazničen ter se ga vedno trudimo preživeti v čim ožjem družinskem krogu. Načrtovanih imamo že nekaj stvari, ki jih bomo ta mesec skupaj počeli in to je seveda del tega, kar drug drugemo podarimo – svoj čas in svojo pozornost. Čeprav rada nakupujem (priznam), pa se vedno trudim, da so moja darila otrokoma skromna in predvsem praktična, saj je tako ali tako povsod preveč vsega. No, mesec december pa letos težko pričakujem tudi zato, ker bom končno dočakali novi pregled pri zdravniku in upam, da bom izvedela tudi ali pod srcem nosim deklico ali dečka.

Ponovno bi vas spomnila še na prednaročila za Nosečkin dnevnik, ki trajajo samo še tri dni. Nosečkin dnevnik lahko naročite po promocijski ceni 15 eur do 1. decembra pod zavihkom Nosečkin dnevnik, tukaj na spletni strani. Po tem datumu bo dnevnik na prodaj v redni prodaji po ceni 18 eur.


15. TEDEN

Teža: 50 kg.

Obseg trebuha: 81 cm.

Kako se počutiš? Počutim se dobro, čeprav je zadnjih nekaj dni na moje počutje (in na počutje otrok) zelo vplivala luna, kar je pomenilo manj spanja in večjo razdražljivost. Tudi glavobolu se ta teden nisem uspela izogniti, ampak to je bila najbrž posledica lune in turobnega vremena, tako da pričakujem boljše počutje v naslednjih dneh.

Nosečniška hrepenenja: Vrnila se je želja po čokoladi in to ne po katerikoli, ampak po riževi čokoladi, zato sem ta teden veselo pojedla dve ta veliki in nadonkadila za vse tedne nazaj, ko mi sladko ni dišalo. Upam, da se bo to hrepenenje zdaj malo pomirilo in mi bo zadišalo kaj bolj zdravega.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Ta teden je bilo najlepše naše druženje s širšo družino na babičinem rojstnem dnevu. Res je lepo videti, koliko veselja in smeha prinesejo otroci v družino in zato še posebej z veseljem čakam na tretjega otročka, ki bo dodal še svojo osebnost in svoje norčije, da bo tega veselja še več. Vsi te čakamo, otroček moj.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Najtežje je bilo to, da sem bila, zaradi nespanja, ponovno utrujena kot prve tedne in posledično je bilo težje funkcionirati čez dan in opraviti vse obveznosti. Upam, da nam sonček danes povrne energijo in popravi razpoloženje (ne vem kakšno vreme je pri vas, pri nas je končno posijalo sonce).

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila? Ta teden si bom zagotovo zapomnila po tem, da sem izbrala svoj sanjski voziček (in nekaj drugih pripomočkov za otroka), ki sem si ga želela že odkar je prišel na trg in zdaj ga imam že doma (ne, nisem vraževerna in ne ne bom čakala do 30. tedna, da začnem z nakupovanjem in drugimi pripravami, hihi)! Ne morem verjeti, da so se priprave že začele, juhuuu! Sicer ne potrebujem veliko stvari za tretjega otročka, ker sem veliko prihranila od starejših dveh, ampak nekaj pripomočkov, ki mi bodo olajšali vsakdan in še kakšno stvar kar tako, pa si bom le privoščila. Komaj čakam, da napišem objavo o tem kaj sem izbrala in zakaj. In seveda, komaj čakam štručko, ki bo vse izdelke preizkusila.

 

 

Z ljubeznijo, Mama.

X