Moj Nosečkin dnevnik: 23. teden

Home / Uncategorized / Moj Nosečkin dnevnik: 23. teden

Končal se je že 23. teden nosečnosti, ki je bil zelo lep, a je tako hitro minil, da včasih sploh ne dojemam, da sem že v 6. mesecu. Danes, v začetku 24. tedna, smo končno naredili nekaj profesionalnih fotografij Nosečkinega dnevnika. Zdaj se trebušček že zelo lepo vidi in tako smo mimogrede posneli še nekaj mojih fotografij. Mislim, da bo izpadlo zelo luštno in da bom imela res lep spomin, tako da komaj čakam fotke.

Nosečkin dnevnik je med nosečnicami zelo lepo sprejet, veliko pa vas je takšnih, ki se še odločate o nakupu in upam, da vam bodo fotografije in opis dnevnikov, ki jih pripravljamo pomagale pri nakupu. V ozadju se ves čas nekaj dogaja in obljubim, da nič ne počivam ter se trudim, da bi prvi nosečniški dnevnik v Sloveniji Nosečkin dnevnik postal in ostal no.1 izbira nosečnic, ker je resnično zelo kakovosten, uporaben in lep. Če vas karkoli zanima me lahko kontaktirate preko Facebook strani ali na info@zljubeznijomama.com.


23. TEDEN

Teža: 54 kg.

Obseg trebuha: 88 cm.

Kako se počutiš? Počutim se dobro. Všeč mi je, da je trebušček že tako lepo viden, a hkrati nimam večjih težav pri skrbi za otroka, gibanju, pospravljanju ipd. Trenutno se res odlično počutim v svoji koži in to obdobje nosečnosti bi lahko brez problema še malo podaljšala.

Nosečniška hrepenenja: Še vedno pojem ogromno pomaranč.

Kaj je bilo ta teden najlepše? Ta teden sem imela rojstni dan in najlepše je bilo zagotovo to, da sem ob sebi imela svojega moža, ki me vedno podpira, prekrasna otroka in migajočo štručko v trebuščku. Še nikoli ni prišlo tako, da bi bila noseča ravno za svoj rojstni dan, zato sem se še posebej z veseljem pregrešila pri tortici in veliko razmišljalatudio tem, koliko vsega sem doživela v svojem življenju, a sem hkrati še dokaj mlada in se moram še veliko naučiti.

Kaj je bilo ta teden najtežje? Nič ni bilo posebej težko. Včasih ima dan še vedno premalo ur, da bi uresničila vse načrte, ampak bo že.

Kateri dogodek tega tedna si boš za vedno zapomnila?  Za vedno si bom zapomnila svoj rojstni dan. Zaradi svojih dveh sončkov seveda, ki sta mi ga na tako preprost in lep način polepšala. Že zjutraj sta mi zapela “Vse najboljše” (večkrat seveda), potem sta me ves dan po malo crkljala in mi pustila počivati, narisala in pobarvala sta mi risbice, naredila torto iz kock ipd. Komaj čakam, da spoznam še tretjega sončka, ki bo zagotovo tudi tako prisrčen in ljubezniv. In pa še to, mislim da smo končno izbrali ime. Ufff, je bila težka. Hvala vsem za predloge, mislim da smo našli “tapravo”. 😉

Z ljubeznijo, Mama.


Fotografija: Foto Difera

Make Up: Nuša Kaučevič

Kako vam je kaj všeč fotografija trebuščka in dnevnika? Danes smo posneli nekaj promocijskih fotk in to je mini predogled. Na fotografiji nosim materinsko obleko iz spletne trgovine Asos, uhane iz trgovinice Six in čevlje Ugg (ki se na tej fotki ne vidijo).

X