Art kamp 2017

Art kamp 2017

Ste se letos udeležili Art kamp-a v Mariboru, ki je potekal v okviru Festivala Lent? Mi smo ga večino zamudili, zaradi dopusta, a se zadnji dan le sprehodili med stojnicami, poigrali na otroških igralih, spili kavo in pogledali predstavo o Mačku Muriju. Bilo je zabavno, a je minilo prehitro. Tokrat smo bili dopoldan, po kosilu pa smo se počasi odpravili proti domu in se bomo v mariborski mestni park vrnili še kak drugi vikend.

Aljažu in Zari so bile zelo všeč  stereognostične škatle, kamor porineš roko, se dotikaš predmetov in ugotavljaš, kaj je v njih. Večino sta ugotovila. Noter so se skrivale vejice iglavcev, storži, kamenje ipd. Zanimiva senzorična izkušnja.

Ponavadi jih je zelo težko vse tri skupaj uloviti na fotografijo, zato sem bila zelo vesela, ko sta se Zara in Aljaž usedla na sprednji del vozička. To je bilo v trenutku, ko sta se nam pridružila moja prijateljica in njen sinek in sta prišla pozdraviti. Skupaj smo se odpravili na kavo in se posladkali (hvala Tjaša!).

Nekaj trenutkov kasneje so se že igrali s kamenčki, bosi in umazani, a za nas je to najlepši del poletja in tega jim zagotovo ne bom preprečevala. Bilo je lepo, na koncu pa smo se odpravili še na sprehod in kosilo.

Če imajo v restavraciji pobarvanke in barvice, jih imamo tako rajši, hihi.

Bil je lep poletni dan in, ja, tudi sladoled smo si privoščili.

Z ljubeznijo, Mama.


Vsi trije so oblečeni v oblačila iz spletne trgovine Next, le Jakob je imel na začetku oblečene hlače River Island. Aljaž in Zara imata obute sandale Teva. Moja obleka je iz Asosa, nahrbtnik je Accesorize in čevlji Birkenstock, model Arizona. Otroški voziček je Stokke Trailz. Priponka za dudo je Bear&Daisy, dudica pa je Hevea.

X